Arkadaşlar ücretler 1500-2000 arası size yardımcı olmak amacıyla yazıyorum bende konu açtım çünkü gelen teklifler bu şekilde.onaylamazlarsa ücreti iade edeceklerini belirtiyorlar 1500-2000 veririm derseniz konusu olan referanslılardan birilerine bakın.Ben bu parayı cok fazla buluyorum..size göre normalse hemen onay yapın..

Tahminime göre yaptıkları isim soyadla bir yazar hesabı oluşturuyorlar bir site acıyorlar isim soyadınıza sanırsam ardındanda onay için başvuruyorlar ekstra bir şeyler yaptıklarını sanmıyorum.genel olarak yazılanlarda bu yönde bunlar için 1500-2000 bence cok para..

Bir hosting en ucuzdan alsalar senelik 30-40 lira. domain 30 lira desek 70 lira bu ikisi..Bir yazar olarak bir siteye ekletmede hadi 100-200 desek 300 lira para cıksa en fazla neyine bu kadar para istiyorlar orasınıda çözemedim..

1000 liraya hatta 1200 e yapacak adam arıyorum günlerdir yok demek hiç kimsenin parayada ihtiyacı yok..ben max 1200 dışındakinlerin fazla olduğunu düşünüyorum oda kimlik kısmı acık olmadığından kimlik kısmı acıksa max 1000 lira bana göre uygundur.

Aksini söyleyen düşünen arkadaşlar olacaktır saygı duyarım ama benim görüşüm bu yönde

umarım konunu berbat hale getirmemişimdir dostum