yildirimx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vallahi hocam ben de bu konuyu zamanında ' lig tv izle ' 3. sırada lig tv seyret de 2. sırada sitelerini çıkaran biri olarak sorma ihtiyacı hissettim. Eski taktikler işlemiyor sanırım artık Yani keyword olmayan domainimle çalışmışım bi kaç ayda ilk sıraya sokmuşum hatta mobil uygulaması dahi aramada ilk sayfada çıkıyor ama keyword almışım uğraşıyorum ama bana mısın demiyor. Bu bahsettiğim sitem de ise keyword değil ama yani keywordlerden link çıkıyorum link çıktığım site yine bundan yukarıda duruyor. Yani mesela xxx diye bi makale giriyorum a sitesinden b ye link çıkıyorum o makalede ama sıralamada a sitesi b den yıne yukarıda cıkıyor
benim sorunum aslında sana göre daha saçma örnek sitemi konuda belirtecegim.

adresim wslikserverler.net belkide sitemde bir yanlışım var ben göremiyorum. domaini kayıt yaptım. siteyi kurdum. aradan 3 gün geçti site googlede. pat ilk sayfada 9 ve 10 cu sıralarda iyi dedim bu siteyi üstlere taşırım içerigi kullanıcılar giriyor. 2 3 aya bişeyler olur dedim. 3 ay geçti tık yok. forumlarda falan tanıttım faydası olur dedim kelime basit bir kelime gene tık yok. bir kac siteden banner reklam aldım gene tık yok 6 ay geçti halen ilk gün nerdeyse halen orda duruyor