UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende aynı sorunu yaşıyorum. keyword domainimle kelimeme cıkamıyorum

atıyorum domain ismi "hadiordan.com" "hadiordan" kelimesinde normalde dokunmasam lider olmam gerek. eskiye göre tabi. şuan makalede aldım linkte aldım. domaini alalı 6 ay oldu 6 aydır ilk sayfa 10, ve 9 cu sirada duruyor anlam veremiyorum
vallahi hocam ben de bu konuyu zamanında ' lig tv izle ' 3. sırada lig tv seyret de 2. sırada sitelerini çıkaran biri olarak sorma ihtiyacı hissettim. Eski taktikler işlemiyor sanırım artık Yani keyword olmayan domainimle çalışmışım bi kaç ayda ilk sıraya sokmuşum hatta mobil uygulaması dahi aramada ilk sayfada çıkıyor ama keyword almışım uğraşıyorum ama bana mısın demiyor. Bu bahsettiğim sitem de ise keyword değil ama yani keywordlerden link çıkıyorum link çıktığım site yine bundan yukarıda duruyor. Yani mesela xxx diye bi makale giriyorum a sitesinden b ye link çıkıyorum o makalede ama sıralamada a sitesi b den yıne yukarıda cıkıyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:32:17 -->-> Daha önceki mesaj 12:29:26 --

Bluntk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım bu problemler sizinle değil google'la ilgili. Herhangi bir arama yaptığınızda bazen 7-8 yıl önce ki saçma sapan paylaşımları ilk sıradan karşınıza çıkarıyor. Benzer sıkıntılar uygulama marketindede var. Çok arkadaşım sebepsiz banlandı. Bu şekilde devam ederse ki umarım eder de google'a sağlam bütçeli rekabetten çekinmeyen bir rakip çıkar. Tekelleşme her daim berbat sonuçlar doğurmuştur
vallahi google a rakip olması zor hocam ama olmaz diye de bir şey yok tabi. Ben anlam verebilmiş değilim bazı şeylere adama bakıyorum 3 yıl önce yazmış daha içerik girmemiş adam benim aradığım kelimede benden yukarıda insan içinden geçirmeden edemiyor senin gibi algoritmanında, kodlayınınında diye. Hayır google ı kandırayım para kazanayım diye uğpraşarak açtığım bir sitede değil ama o şekilde açılmışlar ya da başı boş bırakılmışlar önlerde çıkıyor deli oluyorum ama yılmak yok bakalım