Videoreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu kadar etmez bu kadar eder exper misin ? kesin bir dille konuşmayın bir kaç saniye sonra yaşayacağımız garanti değilken hiç birşey garanti değildir kesin değildir Sizin şahsınızın verebileceği rakam vardır bunu belirtirsiniz ama şundan fazla etmez bundan fazla eder gibi konuşmalarınız " sadece şahsınıza söylemiyorum " bu şekilde düşünen ve konuşan kişilere hitaben size söylüyorum. Exper değilsiniz ? "kesin dille söyleyemezsiniz" fikrinizi elbette belirtirsiniz ancak kesin dille söylemeniz Global bir yanlışlıktır . Umarım anlayışla anlarsınız

Şahsi fikrim ilgilenecek biri olursa iyi yerlere getirir bence bir ortak bulup hareket etmelisin.

Üstadım haklı >>> ahh ahh böyle bilgili ahlaklı dürüst dostlarımı gördükçe gelecek kaygılarım azalıyor

Evet muhammed kardeşime katılıyorum .

Bence ortak bulup yolunuza devam edin.
Aynen experim hocam.
Forumda biraz daha takip edersen hocam bol keseden atıp tutan biride olmadığımı anlarsın
Dahası r10+ ları bol keseden forumdaki arkadaşlar bana vermiyor gerek özel mesaj gerekse konularına davet ederek yorumlarımı talep ediyorlar bende paylaşıyorum

Hadi bi tık daha ileri gideyim oda senin hatırın için
Bu domainin net uzantısı bana ait ve bana gelen teklif aralığını ederini coma biçilen istenen değerleri benden daha iyi bilemezsin ister istemez teklif verenlerle sohbet ediyor ve piyasayı takip ediyorum
Umarım anlatabilmisindir...