500 tl den fazla etmez .fazla beklentiniz olmasın
Önceki sahibide forumdandı
Şu kadar etmez bu kadar eder
exper misin ? kesin bir dille konuşmayın bir kaç saniye sonra yaşayacağımız garanti değilken hiç birşey garanti değildir kesin değildir

Sizin şahsınızın verebileceği rakam vardır bunu belirtirsiniz ama şundan fazla etmez bundan fazla eder gibi konuşmalarınız " sadece şahsınıza söylemiyorum " bu şekilde düşünen ve konuşan kişilere hitaben size söylüyorum. Exper değilsiniz ? "kesin dille söyleyemezsiniz" fikrinizi elbette belirtirsiniz ancak kesin dille söylemeniz Global bir yanlışlıktır . Umarım anlayışla anlarsınız
Şahsi fikrim ilgilenecek biri olursa iyi yerlere getirir bence bir ortak bulup hareket etmelisin.
Site içerisinde TV8 adı, logosu, yarışma adı ve logosu kullanılmazsa, pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum açıkçası. Alan adı güzel.
Üstadım haklı >>> ahh ahh böyle bilgili ahlaklı dürüst dostlarımı gördükçe gelecek kaygılarım azalıyor
Merhabalar
Alan adı harika. Proje yapacak vakit veya nakit yok ise ortak bularak daha karlı bir iş çıkartabilirsiniz.
Örneğin: 5.000 TL ye sattınız ( Örnek Rakamdır ) ama bunu alan kişi milyon dolarlara çevirdi ( Olmayacak bir şey yok, sağlam proje her zaman tutmuştur ) lakin siz kazanmayacaksınız.
Ortak bulup ilerlerseniz yemeksepeti.com gibi bir şey olabilir sizin de. Neden Olmasın ?
İyi çalışmalar
Evet muhammed kardeşime katılıyorum .
Fiyat olarak kaç para edeceği ile ilgili çok fazla görüş alamadım sevgili arkadaşlar. Şuan alan adına talip olan bazı kişiler var. Net bir fiyat veremedim. Domain piyasasından emektar arkadaşların güzel yorumlarına ihtiyacım var.
Bence ortak bulup yolunuza devam edin.