sweetMonsters adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
verdiği 2 tane damla onadron,siprogut hiç bir işe yaramıyor cuma günü geldim doktordan damlattım bunları kulak ağrımı orta seviyeye çekti yattık uyuduk bu sabah saat 11.30da 2 damlayıda 10 ar dakika arayla damlattım kulağımda rahatsız etmeyen sekilde ağrı oluştu saat 8 de tekrar 2 damlayı 10dk arayla damlattım kulağım kesik kesik ağırmaya başladı 15 sn de bir kesik kesik ağrıyor ne anladım ben bu damladan attım iki damlayıda çöpe
Hem çürük dişinizi bir yıl bekletmeniz, hem de ilaçları çöpe atmış olmanız maalesef çok cahilce birer hareket.

İlk olarak: Doktora gittiğinizde size damla vermeden önce hastalığınızın ne olduğunu söyledi? Önemli olan bu.

Birkaç ay önce ben de kulak ağrısından geceleri uyuyamıyordum. Yirmilik dişe yordum ama bi gece dayanamayıp acile gidip gözüktüm. Acil doktoru öylesine baktı, kulağında bir şey yok dedi ağrı kesici iğne yaptı gönderdi.

Daha sonra kulağımdan akıntı geldiğini hissettim. Bu da iltihap olduğu anlamına geliyordu. Bir hastaneden kbb randevusu aldım ve tekrar doktora gözüktüm. Doktor kulağımı daha iyi inceleyip dış kulak iltihaplanması olduğunu söyledi. Zaten o bakarken öndeki ekrandan ben de izliyordum, iltihap vardı.

Damla, antibiyotik ve ağrı kesici verdi. 5-6 gün daha onun ağrısıyla yaşadım ama nihayetinde geçti.

Burada önemli olan kulağınızda ne olduğu. Bunu bilmeden kimse size burada tavsiye veremez.