Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla helal olsun kardeşim. İyi yakalamışsınız. Ama ben videonun devamını merak ettim
Hocam teşekkür ederim sagolasınız. Video cihazından alırken 2 GB ye yakın oldugu için alırken zorluk çektik.Polis aldı bizde bu kadarını alabilidk.
Ama kısaca senin için anlatayım hocam.
Saat 5:10 geçe kardeşim arkadaşından geldi.Bende 5.45 gibi balkona çıktım sabah serinliği yüzüme mis gibi vurdu.Arabalaramıza baktım.huyumdu.Balkona çıkınca bakarım.
Neyse bu adi hırsız benden 15 dk sonra gelmiş sabah milletin işe gittiği vakit.Cumartesi sabahı..Sonra bu adi geliyor etrafa bakıyor.sonra arabanın ordan yukarı sokaga yürüyor yan sokaktan aşağı geliyor.zaten vvideo da da elektirik direğinin ordan geliyor.bizim eve bakıyor bir iki kez.
Bir kaç kez daha dolaşıyor etrafa bakıyor.Bu arada gün ışıgı çıkmaya başlıyor etraf aydınlanıyor.6:15 gibi arabaya yanaşıyor açmaya çalışıyor zorluyor telefon ışığıyla bişeyler sokuyor oraya.kameraya bakıyor .arabanın içine giriyor.orda 6-7 dakika ugraşıyor.ordan bişey söküyor :Müzik tesisatının can damarı teybi söküyor.çıkıyor.arabanın önünden saga doğru gidiyor.5 dk sonra eli boş dönüyor.Orda gözcülük yapan birine veriyor.sonra hocam, arabaya düz kontak yapıyor.Önündeki de kırmızı bmw ve oda bizim.BMW oldugu iin arabayı çalıştırıp geri geri biraz çıkıyor iki üç manevra sonrası ordan çıkıp elektrik direginin ordan sola dönüp basıp gidiyor..
Bi 15dk sonra çıksaydım balkona adi hırsız da görecektim...Yani hırsız 29 dk filan uğraşıyor arabayla etrafla filan...