ProGrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben HONDA`cıyım başka araba bilmem Al birtane 2013 DİZEL HONDA CİVİC COMFORT 1.6 i-DTEC temiz. Arkana bakma Yada alt modellerinede bakabilirsin. Honda olsun çamurdan olsun
Honda hayat onda diye bi slogan duymuştum inceliycem hocam aracın degerinden daha cok ekonomik boyutuyla ilgilenmekteyim ama yinede listeye ekledim bu modeli )
BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2012-2013 model Kia Ceed öneririm. Bildiğim kadarıyla km başına 20-22 kuruş yakıyor. Otomatik ve manuel paketleri bulunuyor. 2 günlüğüne Ceed kiralamıştım performans olarak çok hoşuma gitti. Araç bas diyor.
Kia ceed'e bordo renk çok yakışıyor ama yakıt konusunda hiç tasarruflu oldugunu duymadım
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tjet e lpg pek iyi olmaz derim
Ama 110 bg civarı 1.6 dizel alirsan ayni randıman ve 5.5 litre ortalama yakıt ile gezersin
Yoo aslında atiker grand kiti taktırılıyor kullandıgım araclara
Kokpit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50-60 bin TL araç önerin dediğinizde, herkes kendi zevkini önerecektir. 60 bin TL'ye ford focuslara bakabilirsiniz. 1.6 dizeller, yakıt konusunda sizi tatmin eder. Ben aveo 1.3 LTZ kullanıyorum, 180 TL ile 850 km kadar yapıyorum. Uzun yol yapıyorsanız avantajınız büyük.
Çok güzel bi rakam inanın ben 200 tl yi her hafta gözden çıkarıyorum bi an önce çözüme kavuşturmam gerekiyor bu yakıt konusunu. Önerilerinizi inceliycem
SonKelime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dizel.
Teşekkürler.
okursan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hibrit araçları inceliyorum bu sıralar. Büyük bir bagaj hacmi çok lazım değil ise Toyota Yaris yada Auris'in hibritleri şehir içi kullanım için tatmin edebilir.
Hibrit arac konusunda bilgim yetersiz ve çok yeni şuanda lpg yada dizelin dışında bi seçim yapmak istemiyorum