Beni mahçup ettiniz Hocam, böyle detaylı ve güzel bir yorum yazdığınız için size teşekkür ederim.
Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
memnuniyetle ilk yorumu yazayım.
Kendisinden adwords eğitimi aldım.
Eğitime başlamadan önce, biraz eski kafalılıktan olsa gerek online eğitimden yeterince verim alabileceğime emin değildim açıkçası. Hatta bir ana vazgeçsem mi bile diye düşündüm ama sonradan sözleştiğimiz için devam etme kararı verdim. İyi ki de öyl karar vermişim. Kendisinin vermiş olduğu eğitimin her dakika ve her saniyesinden inanılmaz memnunum. Ben çok detaycı bir insan olduğumdan, sık sık araya giriyorum, çok fazla soru soruyorum, sağ olsun hiç birini geçiştirmiyor, en ince detayına kadar anlatıyor. Yeterince hakim olmadığı bir şey olursa ki genellikle yok, onu da hızlıca araştırıp tecrübeleriyle birleştirip en doğru şekilde sunuyor.
Öğrendiklerimi pratiğe dökeceğim zamanda da umuyorum ki gayet başarılı olacağım. Adwords eğitimi sırasında teknik detayların yanında, kampanyalardan beklentiler ile ilgili gerçekçi veriler sunuyor.
Son derece dakik bir insan. Derslere söz verdiği saatte dakikası dakikasına başlıyor ve 1 ders saati 1.saat 30 dk olmasına rağmen, konuyu bitirmeden dersi tamamlamıyor.
Anlatımı çok akıcı ayrıca Türkçesi de çok düzgün ve anlaşılır. Her konuda da yardımcı. Kendisine işle ilgil adwordsü doğrudan ilgilendiremeyecek pek çok şey sordum. Bilgisi dahilinde memnuniyetle cevapladı.
Reklam niteliğinde bir yorum oldu ancak kendisini yaptığımız iş dışında ve öncesinde bir tanışıklığımız yoktur ama bu tarzda aldığım hizmetlerin içinde gerçekten çok iyi olanlarından bir tanesi olduğu için ne kadar reklam yapsam az kendisi için zira öğrettikleri için tahsil ettiği ücret çok uygun.
Ben adwordsü kendi projelerimde uygulamak üzere öğrenmekteyim ancak meslek edinmek isteyenler için de oldukça fiyat performans açısından dört dörtlük.
Bu vesileyle kendisine de teşekkür etmiş olayım tekrardan..