eceolcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün önce de benim yılını bile hatırlamıyorum ama birkaç yıllık olan kanalım askıya alındı telif hakkı ya da başka bir ihtar yok. sadece 15 gün kadar önce 2-3 videom izlenmede patlama yapmıştı. bir tanesi 1 milyondan fazla izlenme almıştı. yaklaşık 4 bin abonem vardı.
video yükledim açıklamasını düzenliyordum. bir uyarı çıktı "açık uçlu ayraç kullanamazsınız" diye. neyse o işareti buldum. konuyu ifade etmek için 2 ayraç kullanmışım. yani örneğin "ayarlar > mesajlar > gönderilenler" gibi yönlendirme amaçlı kullanmıştım. neyse bir tanesini sildim, ikinciye fırsat kalmadan küt kapandı. daha yayınlamamıştım bile. ondan dolayı mı neden neden kapandı onu da bilmiyorum. anlamadığım şey, yahu uyarını verdin ben yine de bu şekilde yayınlarsam eyvallah kapat ama daha yayınlamamışım bile.
itiraz ettim askıya kalınmasına karar verildiğine dair mail geldi. ingilizce mail attım bu sefer ingilizce olarak askıda kalmsına diye mail geldi. ben yine attım bi daha cevap gelmedi ve artık tekrar mail gönderemiyorum. önceki talebinize cevap bekleyin diyor.
inşallah açılır büyük bir kanal değildi ama ben hem öğrenmek hem doğru yapabilmek için bir sürü açıklamalar, eğitim yazıları, videolar seyrettim okudum acaip efor sarfedip uykusuz sabahlara kadar emek vermiştim çokk üzüldüm bence görüğüm kadarıyla biraz kanal palazlanmaya başlayınca kapatıyorlar. edindiğim izlenim bu. çünkü çok kişi bundan şikayetçi. ama bu büyük kanallar nasıl kapanmıyor, ihtar yemiyor, şikayet edilmiyor bunu anlamıyorum. hep kendi çapında bişeyler yapmaya çalışanlara mı oluyor böyle sıkıntılar?
bu arada kanalı kapanan arkadaşlar sizin kanallar açıldı mı durum nedir?
öncelikle çok geçmiş olsun benim kanalım hala açılmadı fakat neden kapatıldığını anladım sanırım ben benim videolarım çok fazla dağıtıldı herkes indirdi kendi kanalına yüklendi e haliyle videolarda ben yoktum sadece ses ıspatlayamadım videoların bana ait oldugunu açtıramadım ama şimdi yeni kanal açtım 130 abonem var şükür

https://www.youtube.com/channel/UCWa...h9J7We-4f01kkg
aynen hep kendi başına bişey yapmak isteyenlerin başına geliyor youtube partnerlerine para yedirenlerde böyle sorunlar yok insanra faydalı olmaya çalışmakta suç oluyor çünkü neyse sağlık olsun çok üzüldüm tekrardan geçmiş olsun