Ben sadece şimdiye kadar yaptığım çalışmaları listeledim fakat bazı arkadaşlar olumsuz sonucu tanıtım yazılarına bağlamış. Öyle birşey kastetmemiştim ben. Verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim.
Sayın Tokay hocam. Herkes kendisini profesyonel SEO'cu zannediyor. Zaten bizim milletin huyudur: bir şeyler öğrenince kendisini o işin profu zannediyor.
Siz siz olun, yeni site için ya gerçekten bu işten anlayan birisi ile uzun vadeli çalışın yada, yukarıda da bahsettiğim ve tamemen ücretsiz olan sistemleri uygulayın (daha uygulayabileceğiniz binlerce ücretsiz ve doğal yöntem mevcuttur). Daha sonra ücretli işlemlere başlayın.
Ben kendi sitelerim için bugüne kadar toplasan 5 tane tanıtım yazısı almışımdır. Bunların 4 tanesi sitemdeki makalenin aynen kopyala yapıştır ve Kaynak: enerjibes.com/.... şekilnde olanıdır ki müthiş faydasını gördüm.
Herkes ezberlemiş, %100 özgün makale yaz, o makaleden anahtar kelimeler ile şuraya link çıkışı yap v.b...
Pasif link dediğimiz linklerin bile müthiş faydası olmaktadır.
Örneğin; benim makalelerimden bir tanesi memurlar sitesinde aynen yayınlandı ve sadece pasif link olarak "enerjibes.com" verildi. Bunun bile müthiş faydası oldu.
Lütfen herkese kanmayın ve para harcamaya başlamadan önce araştırın.