Madem bize özel bir kategori açmışlar bende neden kendime bir konu açmayayım dedim.

Adım Hasan Hüseyin, 20 yaşında bir Sosyoloji öğrencisiyim takriben 6 senedir foruma üyeyim. Geçmişe dönüp baktığımda bu forum başta olmak üzere internet dünyasından birçok şey öğrendim. Yaşıma baktığımda ise hala genç bir insan olduğumu görüyorum ve mutlu oluyorum. Biraz hayat hikayemi anlatayım isterseniz.
İnternetle tanışmam çok küçük yaşta oldu tabi o zamanlar çok kurcalayamıyordum internet yoktu. Bilgisayarı küçük yaşta kavradım o gün bugundür bilgisayar konusunda bana güvenirler. Foruma şu an adını dahi hatırlamadığım birisi bana davetiye atmıştı. Kendisini hatırlamasam da olayı hatırlıyorum, MSN'de arkadaşlarla sohbet ederken bana şu mesajı atmıştı, seni webmaster forumundan tanıyorum. Nasılsın abi falan dedi. Ben orada bir durdum, abi derken? Yaşımı falan öğrenince nedense bana şans vermek için davetiye etmişti ve maceraya adım atmıştım. Yıllar geçti birçok yönetici bana yardımcı oldu, yeri geldi hatalı şeyler yaptım ceza aldım ama kimseyi mağdur etmedim. Ne de olsa hatasız kul olmaz.
Birçok web sitesi kurdum ama hiç ciddi bir gelir elde edemedim. Makale yazmasını bilirim zamanında SEO ve Sosyal Link olaylarında iyiydim, farklı ve ilginç paketlerimi insanlar tercih ederdi; onları da bıraktım tek başına ilerlemiyor bu işler gerçekten. Yazılımdan anlamam ama geçmiş işlere baktığımda PHP bir yazılımı tamir edip üzerine tema bile giydirmiş, html siteler yapmışım. Nasıl yaptım ben bile bilmiyorum, uğraş veriyorduk ama işte üniversite hayatına yaklaştıkça koptum o işlerden de.
Şimdilik bu kadar yeter, bir de sevgili yönetici abilerim lütfen konu silme yetkisi veya gizleme hakkı tanıyın, bazı konularımı ben bile görmek istemiyorum. :'(