asiajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemi kullanan biriyim ve objektif olarak size yorumumu yapıyorum. Burada fikirlerimizi paylaşabiliyoruz sonuçta değil mi? Sizin veya sitenin/sistemin tarafında değilim. Bende bu sitede domain satıyorum -> İyi bir araştırma yapmamanız sizin sorunuz diyorum bende. Burada sistemin sorunu yok. Siz sitenin sahibini beğenmeyebilirsiniz, o farklı bir konu. Veya farklı konularda tereddütleriniz olabilir - bu konuda da bir şey diyemem ama bu sistemin işlevsellik açısından yaptırımının bu şekilde olması gerekiyor. Selamlar,
Elbette, herkes fikrini özgürce yazabilir. Sistemin işlemesi için bu şekilde yaptırım uygulamak bana pek uygun gelmedi. Size de selamlar, iyi forumlar.

CeLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki bu domaini satan kişi siz olsaydınız ve alıcı domaini almaktan vazgeçip sizi zarara uğratsaydı nasıl düşünürdünüz?Bu süreçte belki başkası teklif sunup alacaktı..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim de başıma geldi, teklifi karşı taraf kabul etti ve sonra vazgeçti. Ama ben hiçbir zarara uğramadım, cebimden para çıkmadı sonuçta. Biraz zamanım gitti sadece o kadar. Dediğiniz gibi o süreçte bir başkası zaten domaini istiyorsa takip eder.
.
.
.
Arkadaşlar benim söylemek istediğim; sistemin bu yaptırımı komisyon olmamalı, üyeye ceza verilebilir, birkaç gün teklif verilmesi engellenebilir, vs. Neyse bu konunun resmi boyutunu öğrenip dönüş yapacağım.