Haklısınız hocam zaten son bir gün yeni tabloya geçerken bugün ve yarın eksiklikleri olan arkadaşlar tüm eksiklerini tamamlamazlarsa yeni tabloya eklemiyeceğim bende artık sıkıldım bu durumdan düzenli yapan arkadaşlarla haksızlık oluyor sürekli hak tanıdım ama su istimal edenler oluyor. Yeni tabloda ikaz etmeden gruptan çıkarım yapacağım zaten hocam
düzeli olsun 5 kişi osun çok olup da dengesiz şekilde ilerlemekten iyidir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:36:15 -->-> Daha önceki mesaj 18:25:30 --
Haklısınız hocam zaten son bir gün yeni tabloya geçerken bugün ve yarın eksiklikleri olan arkadaşlar tüm eksiklerini tamamlamazlarsa yeni tabloya eklemiyeceğim bende artık sıkıldım bu durumdan düzenli yapan arkadaşlarla haksızlık oluyor sürekli hak tanıdım ama su istimal edenler oluyor. Yeni tabloda ikaz etmeden gruptan çıkarım yapacağım zaten hocam
Yorumlara bakıyorum telafilerle birlikte gelmesi gereken ziyaretçi sayısı 11 ancak gelen ziyaretçi sayısı 7
http://prntscr.com/goe5pj
Birileri düzgün yapmıyor hocam kontrol işlemi ve düzen düzelirse devam edelim yoksa çıkarın lütfen beni gruptan. Şartta telafi farklı ip deniliyor ancak bu şarta uyulmuyor.