Algoritmanın adil olduğuna ama halen eksikleri olduğuna diğer arkadaşlar gibi katılıyorum. Hergün 10 larca site satışa çıkıyor R10 da herkez bir site açarım bir kaç gereksiz seo paketlerinden satın alarak parayı bulurum mantığında günde belki 3 - 4 tane site açıyor, laf kalabalığından öte gitmeyen 250 adet 250 kelime makaleyi 15 günde sitesinde yayınlıyor. Fakat şuan googlenin dediği işini düzgün yap emek sarfet zamanı gelince kaymağını yiyeceksin diyor. Ben yakında google tarafından çok köklü ve büyük bir güncelleme yapacağını düşünüyorum gerek tasarım gerekse sonuçlar için mobil algoritma masaüstünde halen aktif değil bu olay gerçekleştiğinde daha bir çok site dökülecek ve zamanla iyi olanlar kazanacaktır. R10 gibi çok büyük bir forumda gerçek bilgi sahibi tecrübeli arkadaşların bu tarz olaylara daha fazla müdahale etmesi ve bazı gereksiz konuların açılmasını engellemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu işi gerçekten severek başlamayı düşünenlerin ilk karşılaşacağı şey seo paketleri ve 250 kelimelik makaleler.