Peker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bazıları sizden daha iyi çalışıyor demekki. Google'ın gözünde. Rakip analizi yapın biraz. Site hızınızı artırmaya çalışın, makalelerinizi daha uzun ve faydalı yazın. Geçmiş yazılarınıza ekleme yaparak güncelleme yapın derim ben. Film sitesiyseniz POP reklamları vs filan kaldırın şimdilik, kullanıcının siteyi hemen terketme sebeplerinden birisi bu. Ne bileyim bişeyler yapın.

Ayrıca kendi ağzınızla söylüyorsunuz. Demirbaş diye. Google ile aranıza heyecan katın güzel yenilikler yapın, kurtulun bu motonluktan. Mesela sosyal medyada ki şuanki aktifliğiniz %25 ise %50'lere çıkarın derim ben. Bu benim şahsi düşüncelerim, eleştiriye açıktır.
Yok haklısınız zaten sitelerim genelde film sitesi oluyor benim. Pop yada rahatsız edici reklam kullandığımı düşünmüyorum diğer sitelere göre. Onlara bakıyorum, yapılan çalışmaların aynılarını değil daha farklılarını farklı yoldan yapıyorum. SEO anlamında sıkıntı yok, Search Console sürekli takip ederim hatalı url var mı diye, linklerimi kontrol ederim gerçi çok fazla link almıyorum ama olanları kontrol ederim sürekli. Schema kullanımlarına çok dikkat ederim. RSS feed validator, css validator, html5 validator tarzı araçları sürekli olarak kullanır ve sitemi analiz ederim varsa eksikliklerini gideririm, mobil kullanımları daha kolaylaştıracak şeyler yapmaya çalışırım. Eğer temam eski yada kullanışsız ise daha kullanışlı hale getirmeye çalışırım vs. vs. Yani o kadar ilgisiz değilim ama sosyal medya paylaşımında biraz eksik kaldığım doğrudur. Çünkü Site çok olunca ilgilenmesi de zor oluyor. Neyse bekleyip göreceğiz galiba. Sıkıntı olduğu bariz ama sadece benim sitede mi var diye merak ettim bu durumu. Sıralamalara da baktım sadece benim siteler gitmiş diğerleri hep yerinde duruyor Aynı WM tools kullanmıyorum, aldığım linkler kalitesiz değil, aynı yerden 2 farklı siteme link almıyorum. Anlamadım sorun ne ama ciddi bir problem var. Keşke Search Console yapıp bırakmasa da şu google bi uyarı falan birşey verse, şunu şöyle yaptığın için böyle oldu dese de ona göre davransak. Böyle kapalı kutu olması çok kötü. Gidiyoruz, gelemiyoruz. Kullanıcılar belki beni seviyordu?