Hocam Yoast'ta başlıklar ve metalar bölümünden yazı tiplerine girin. Orada ki yazılar bölümünde bulunan %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% kodundaki %%sitename%% olan yeri silip denesenize.
"%%title%% » Slogan" Yoasttaki ayar uzun zamandır böyle hocam sloganı manuel olarak yazdım
Bunun bir kaç sebebi olabilir. Sitenizin logosu var mı mesela? Logonuzun alt textinde site adınız varsa onu default title ınızın içinde indexleyebilir
Ayrıca konu başlığı + slogan + siteismi olarak indexliyor demişsiniz ama kendi siteniz değil de r10.netdeki bu konu üzerinden örnek verebilir misiniz mesela çünkü bana çok uzun geldi söylediğiniz şekilde.
Tam olarak benim anladığım şekilde değilse eğer, yine bilinenin aksine title tag için 70 karakter değil 512 pixel sınır vardır ve aşıyorsanız normalde title ınızda, indexlerken sizin komutunuza uymak yerine sayfanın en çok ne ile ilgili olduğunu tespit edip ona göre kendisi bir başlık belirleyip üzerine site isminizi de koyuyor olabilir. Çok net anlayamadım sorunu örneklendirirseniz belki çözüm bulabiliriz
İlgin için sağol Yaprak

r10'dan örnek vermek gerekirse atıyorum r10'nun sloganı "rikito" olsun title "Google Fan Webmaster Forum" olsun bu durumda ben
"Google Webmaster Forum » Rikito" olarak indexlemesini istiyorum fakat;
" Google Webmaster Forum » Rikito - r10" bu şekilde indexliyor
İlk defa başıma geldi neden yapabileceği hakkında fikirler yürüttüm uyguladım hiç birisi işe yaramıyor
http://prntscr.com/go7hx0 aynı durum r10 dada varmış titleda -r10 yok ama indexde -r10 var