Amaç kendinizi geliştirmekse neden satıyorsunuz zaten temaları geliştirdikçe değiştirdikçe zamanla sıfırdan bir tema yapabilecek bir seviyeye gelirsiniz, bence geliştirdiğiniz temaları yine ücretsiz dağıtın ki önce namınız olsun insanlar neler yapabileceğinizi görsün ki sıfırdan tema yaptığınızda aaa bu adam da kim neyin nesi demesin.
Sen şimdi X kişisinin yaptığı temayı alacan az biraz değiştirip satacan. Sence yukarıda ki paragraf da dediğim mi daha mantıklı şuan ki paragrafta yazılan, senin yapmak istediğin şey mi daha mantıklı ?
Yıllardır o kadar sistem geliştirdim, düzenledim ama bir tasarım(tema) yapabilecek kadar yetenekli olamadım. Tasarım işi yetenek işidir, görsel kabiliyetle ilgilidir. Herkes ilk sıra garantili seo paketi satar ama herkes grafik işine giremez.