zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size neden giydireyim elbetteki biz kardeşiz ben senin için diyorum takma bu konuları kafaya,yoksa emin ol üzülen sen olursun bak senın ıcın bırde açtım çizim yaptım geçenlerde başıma geldi akıllara zarar bir durum ve kadınla kafa kafaya geldik ikimizde durduk kadın camı actı bırde bana hakaret ettineyapıyım şimdi ben bu kadına ne anlatayım bendemı ana avrat o..... diye küfür edeyim el salla geç

Hocam ne güzel çizmissin Bu başarını araç kameran varsa kural ihlali yapanları şikayetindede bekliyorum
Trafikte küfürleşme vs hiç gerek yok aksi durumda sinir ve öfke patlaması yaşayabilir haklı iken haksız duruma düşebilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:48:44 -->-> Daha önceki mesaj 22:47:29 --

volera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam adam zaten yavaş yavaş gidiyor. Sonuçta dolmuş ne yapacağı belli olmaz sağ şerit yerine orta şeritten gitmeyi tercih edebilirdin. Sanırım adamın yavaşladığının farkınada geç vardın.
Adam önünde seyir halindedir, birden frene basar eywallah ama bunda ben bir sorun göremedim
Haklısınız hocam büyük hata yaptım yapmam gereken ;
Araçtan inip elimde bir gül destesi ile şöför beyi tebrik etmek ve başarılarının devamını dilemek olucaktı