R10'da konu açan arkadaşlara bakıyorum. Burayı Ekşi ile karıştırıyorlar galiba
Cümleyi tam yazın kardeşim.. Ne o öyle, "durum yazmak".. Şöyle olması, böyle olması, falancanın böyle demesi, bilmem nesi..
Örneğin benim başlık şöyle açılmış olacaktı: R10'da Ekşi dili kullanılmasının başlaması

Arkadaşlar Ekşi'nin farklı bir tarzı var. Bir isim yada durum yazıyorlar. Sonra onla ilgili yorumlar vs.. O tarzı buraya getirmeyin yav. "Eve iş getirmeyin" gibi oldu biraz.. Neyse getirmeyin işte.. Burası R10 aga

Kimseyi tenkit etmiyorum. Şahıslar hedef değil. + Ekşi yazarıyım

Yorum yazarken akıllı olun

Not: Abuk subuk yorumlardan dolayı edit yapma gereği duydum: Burada bir rahatsızlık yok. Herkes istediği gibi konu açar. Konu içerisindeki uslub ve gülücüklerden de anlaşılacağı üzere konuyu ti'ye alarak gündeme getiriyorum. Ekşi Sözlük yazarıyım dememdeki sebep, kimseyi küçük görmek yada siteleri karşılaştırmak değil. Oradaki üslübun buraya gelmesi Ekşi'ye olan bir düşmanlığımdan değil. Sonuçta orayada üyeyim.Bunu anlatmak için. Her ortamın bir tarzı var. Bir arkadaşın dedği gibi chat ortamlarının da bir tarzı var. Canlı yayında dış politika moduna girmeyin beyler. Konu basit ve geyik. Rahat olun biraz