CoolBuy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam reklamı ilk verdiğin bir kaç gün bu olay yaşanabiliyor. Sonrasında reklam oturana kadar diye tabir edilebilir bir süre git geller yaşanıyor. Bir kaç gün dene istersen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaklaşık 20 gündür Alışveriş sonuçlarında reklamlar. 3 gündür de 250 TL bütçeden ilerliyor. Maximum TBM'yi arttırmak istiyorum diğer ürünlere de giriş olsun diye. Ama bu sefer 0,08 TL aldığı üründen de 15-20 kuruş almaya başlıyor Sanırım anlık değişiklikler Google için tutarsız. Belirli seviyelerde TBM değiştirmek gerek sanırım. Ve doğru bir tbm.

Teşekkürler ilgin için.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:54:27 -->-> Daha önceki mesaj 15:49:01 --

millstonee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tamamen TBM ile alakalı bir durum. Max. TBM ne kadar yüksek olursa, ilk 5 sırada yer alma ihtimaliniz de o kadar fazla oluyor. Uzun zamandır alışveriş sonuçlarıyla içli dışlıyım.

Alışveriş sonuçlarında yoğun gösterdiği ürünlerinizin fiyatları, diğer ürünlerinize göre daha mı yüksek?
Merhabalar,
aslında Maximum TBM'yi arttırmak istiyorum. Ama konuda da belirttiğim gibi 0,08 kuruş aldığı ürünlerden de daha yüksek almaya başladı. Ve sıralamaları aynı. 50 lira bütçe verirken de o ürünlerim ilk 5 içinde, hatta ilk 5'te 2-3 ürün oluyor. İlk 20'de 10 tane ürünümüz oluyor. Ama farklı kategorilerden, farklı ürünlerden giriş olsun da istiyorum. Mobilya ve ev dekorasyonu üzerine kurulu bir site. Örneğin TV ünitesinde çıkmıyor. Bilgisayar masası yazdığınızda arada ilk 10-15'te çıkıyor. Mesela bez dolap TBM'si 0,54 kuruş. Bir ürün var 1920 tık almış toplamda. 3 tane sattı o ürün.

Benim yoğun aldığım siparişte piyasadan uygunuz. Bir çok üründe devlerle rekabet edecek fiyat politikamız var. Yarı üründe onlardan düşüğüz bile. Pahalı olduklarımız da var.

Teşekkürler yorumun için.