tebrikler haklısınız,evet elbetteki buna dur demek lazım ama siz bunu yapsanız yapsanız 5 defa daha yaparsınız sonrasında sizde bıkıp bunlarlamı uğraşacağım yahu dıyıp sızde bıkacaksınız
kırmızı ışıkta durmuşsunuz arkadan bır araba ısrarla acı acı korna yapıyor sizde camı açıp kardeşim ışık yanıyor diyorsun adam haydarı eline alıp aşağı iniyor ben ışık falan beklemem çek sağa geçecem diyor,buna ne demeli?bu ayıyı kime şikayet etmeli?
Benzer bir durumla karşılaştım ;
şehir içi giderken yoldaki hız kesen tümseklreden vardı yavaşladım arkadan gelen otobüs sürekli kornaya bastı yanıma yanaştı küfürler etti vs gayet metanetli şekilde durdum kamerayı gösterdim gaza basıp devam etti (Aracımda hem arkada hem önde kamera var) gönderdim hatta şirket avukatımla da konuştum isterseniz manevi tazminat açabiliriz musa bey dedi. Dedim ona gerek yok.
Sonuç olarak hem ceza puanı yazıldı hemde çalıştığı servis firmasından kovuldu.Ayrıca para cezası yazılmıştı sanırım.Sözkonusu tur firması özürlerini iletti firma avukatıma ve benimle görüşüp bizzat özür dilemek istemişler ben gerek yok dedim.
Özetle şikayet edince birşeyler oluyor yeterki kanıtınız olsun ve şikayet edin ve en önemlisi
HAKKINIZI ARAYIN!
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:49:01 -->-> Daha önceki mesaj 14:46:46 --
Hocam farkındaysanız otobanda ve bariyerlerin olduğu yerde yolcu indirmiş. Durduğu alanda bir durak yok, sağa çekmesi için bir cep alanı da yok. Acil ve mecburi durum olmadıkça bu yolda o şekilde durulmaz.
Teşekkürler hocam değerli yorumunuz için.
Duramaz ki durdu diyelim çok öncesinde dörtlüyü yakar.
Örneğin arıza durumunda dörtlüyü yakarsın sağa çekersin araçtan inip 10 metre gerisinden başlayarak duba veya reflektör koyarsın.