WebWon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah işe giderken 2 km yol gidiyorum aracımla. O 2 km'de 20 kez bunlara sövüyorum, güne gergin başlıyorum. Her sabah olduğu gibi, bu sabah da bunlara söverek günüme başladım.
Minibüsler kasaptır. 1 tanesi bile ayırt edilmeden tümü İstanbul'dan kaldırılmalıdır.
Resmen milli servet düşmanı bunlar. Minibüs yolundan şunları kaldıracaksın, ülke ekonomisi rahatlar. Milletin cebinden çıkan benzin parası yarıya iner. Dur kalk dur kalk yolun ortasında 50 araba ile birlikte Kadıköy'e kadar... "Aman kenara yanaşayım, yolcumu alayım, sonra yola çıkayım, insanlar sövmesin" yok.
Bir gün dolmuşa bindim, adam şehir içinde abartısız 80'le gidiyor. Aniden fren yapıyor. Boş koltuk var ama oturamıyorum bir türlü saçma sapan hareketler yaptığı için. MİNİBÜS ŞİKAYET HATTI diye bir numara gördüm içeride. Aradım durumu anlattım plakasını verdim. Şikayet hattının bana verdiği cevap;
"Kardeşşşş, o adam 25 yıllık şöför. Minibüs yolundan Adliye'ye kadar geri geri sürer o aracı, sen raaad ol!"
Kimi kime şikayet ediyorum ki ben? Dedim kapattım telefonu.
Elinizde kanıtınız var ise benim gibi video ile bimer ve egm gönderin (gönderdim dönüş bekliyorum sonuçları konudan bildireceğim)

kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fark etmez. Dediğim gibi zaten minibüsün orda durması hatalı ve yasak. Fakat istanbul'da minibüslerin yaptığı en basit şey budur herhalde.
Olay şikayet etmekse istanbuldaki tüm minibüsçüleri etmek gerekir.Hemen hemen hepsi akşama kadar binlerce defa bu videodakinin aynısını yapıyor.
Bu yüzden minibüslerde bu duruma şaşırmamak ve yapacağını bilerek hareket etmek gerekiyor.

Şahsen bir minibüsün yanından geçerken ve arkasındayken dikkat ederim.Yolun ortasındada duruyor.Yeşil ışıktada duruyor.Ters şeritten gidip.Kaldırıma çıkıp karşı şerite geçenlerine kadar hepsine denk geliyorum
Hocam biz şikayet etmediğimizden yüz buluyorlar, ben yurtdışındada kaldım adamlar en ufak hatasını onlarca insan cep telefonuyla çekip atıyor cezayı yiyince daha yapamıyor türkiyede şu anlayış var "Amaaan banene kim uğraşıcak" ne yazikki bu sebepten ötürü bunlar bu kadar rahat keyfe keder takılabiliyor d100 babasının arsası sanki istediğini yapıyor istediği gibi takılıyor

mercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten videonun 5. saniyesinde minibüs kadraja fren lambaları yanık şekilde giriyor ve yaklaşık 30 saniye sonra sağa yanaşıp duruyor.Konu sahibi arkadaş minibüsün sağa yanaşıp durmak için hamle yaptığını geç fark ediyor.Minibüs şoförü sadece yanlış yerde duruyor bunun haricinde ben bir terslik göremedim.
Merhaba konu sahibi olarak cevaplayayım videoyu tekrar izle lütfen 1080p de izle.
1.Harem aracı min 120 ime şeridime girdi fren lambalarının yanması yani fren yapması öndeki araca carpmamak için , adam bir anda duruyor köprünün altında iyi izle ayrıca şahıs muhtemelen o boşluktan geçebileceğimi sanıyor ama araba sığmaz aracım biraz kalıplı spor bir araba.
2.100 ile gidiyordum aniden durdum şöför 4lü yakmaya bile gerek duymuyor orda durmayı geçtik
3.Herşeyi geçtik orda inip karşı yola geçen insan ark ne demeli biri çarpınca çarpan suçlu oluyor adam yolda iniyor karşı yola geçiyor ?

Arkadaşlar bazı ark tutumunu anlamadım nerdeyse beni suçlu çıkaracaklar
Ben yurtdışındada kaldım ne yazikki herşeyden önce insanımızın şu huyunu değiştirmesi lazım yanlış yanlıştır ve daima hakkınızı arayın aman,banene,neyse gibi umursamazsanız bugun kaza olmadı ama yarın belki o şöför ve ya başkası kaza olabilir ayrıca herkezin altında spor lüks araba yok adam 100 le giderken fren mesafesi ne kadar olabilir? Bir tofasla gittiğinizi düşünün ? sizce durabilirmiydi ?

Lütfen biraz bilinçlenelim ve hakkımızı arayalım hergün de gelse başınıza hergünde kanıtınızla şikayet edin araç içi kameranın rusyada zorunlu olduğunu biliyormuydunuz ?

Lütfen yanlış anlamayın şahıslarla bir derdim yok derdim hakkını aramayan milletime serzeniş.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:22:47 -->-> Daha önceki mesaj 14:18:43 --

mercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz 2017 yılında Türkiye de bir dolmuş şoförünün yasak yerde yolcu indirip bindirmesine şaşırıyorsunuz ama benim yorumum komik öyle mi? Günde bu tarz 50 olay yaşıyorum yada yaşıyoruz üstad.
İyi forumlar
Ne yazikki yıl olmuş 2017 ama d100 ortasında duran bir minübüsü birşey yok gibi görebiliyoruz, daha ilginci bu olaylara sürekli şait oluyoruz ve şikayet edip bildirmiyoruz! iyi forumlar umarım güzel ülkem bir gün değişir ve güzelleşir.