ATAFlash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Minecraft Efsane Hesap
GTA 5 VE Battlefield 4 hesabı aldım bakalım kaç dakika sonra gelecek hesaplar, site sahibinin telefon numarasıda var sitede, diğer sitelerde ben görmedim böyle bişey
Canlı destek'den yazdım anında cevap verdiler şaşırtıcı

Aldım delilleri sıkıntı yok

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:49:14 -->-> Daha önceki mesaj 22:05:26 --

Arkadaşlar aldığım hesaplar mail olarak bana geldi.
Minecraft Efsane Hesap
GTA 5
Battlefield 4
yarım saat de geldi tüm hesaplar hani güvenilir değildi bu site o kadarda atıp tuttunuz hesaplara girdim sıkıntı da yok oyunlar iniyor

Bak canim kardesim, burada kimse senin kotulugunu istemiyor, kimse "aa siteyi kotuleyeyimde bu oyunu alamasin hahhahaaaa" demiyor. Oncelikle anlaman gereken sey Steamde satin aldigin oyunu indirebilirsin, fakat o oyunu baska bir hesap ile oynayamazsin. Satin almis bir hesap ile erisebilirsin sadece. Once bunu bir anla. Sonrasinda, burasi internet. Bu adamlarin bu oyunlari nasil sagladiklarini bilmiyorsun. Yurt disindan aldiklarini soylemisler ama amerikada bile bu oyunlar daha pahali. Simdi bu adamlar bu hesaplari calinti kredi kartiyla almis olsa, sen bu hesabi girip 1 ay kullansan, sonra polis gidip steam'e deseki " at bakalim su hesaba login olan hesaplarin IP'sini." ne olur saniyorsun? Gelirler sana derlerki "Bilmemne karakoluna ifade vermek icin cagiriliyorsunuz." 2 yil ugrasirsin. Basima geldi ordan biliyorum. Ayrica, aldigin oyunlarin 2 gun sonra silinmeyecegi mechul, adamlarin ayni hesabi baskasinada satmayacagi mechul. Kocaman bir bilinmezliktesin. Riske girmis almissin umarim senin icin hayirlisi olur.