raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@iyi; Genellikle title'ı herkes o şekilde kullanıyor. Mesela bknz: sahibinden.com emlak sektöründe ilçe veya semt adı geçiyor. Yanlız şöyle bir durum var o tasarımdan önce çok iyi sistem vardı. O haliyle kayboldu. Şuandaki hedef öncelik özgün makale ile siteyi tekrar canlandırmaktı. Son aşamaya geldik ve temayı düzenleme vakti geldi. Başka bir temaya geçmenin zamanı gelmiş
Sahibinden'i de biliyorum ama onlarla kendini bir tutmamalısın. Oturmuş sitelerde bu tarz manipülasyonlar yapılabiliyor ben kendim de yapıyorum. sahibinden ayrıca o tarz başlıkları başlık koyamayacağı yerlerde mantıken koymuş, normal ilanlarda direk ilancının başlığını kullanmış. Gördüğün gibi Google seni boşa o sıralamalardan silmemiş. kendin de hatalarının olduğunu kabul etmeye başladın. Senin sahibinden'i değil senin gibi rakiplerini incelemen gerekli. Sahibinden gibi olduğunda sahibinden i incelersin. Kebapçı açacağın zaman ilk önce semtindeki rakibi incelersin, Mc Donald's a rakip olacağım diyerek yan dükkanında hamburgerci açarsan batarsın.