Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En mantıklısı A seçeneği, Zaten 8 ay sonra evkur bitiyor diyorsunuz size kalan 8 ay sonra 750 tl bu 750 tl ile 12ay daha idare ettiğinizde bankaya olan borcunuzda bitiyor yani tamamen kafanız rahata ermiş oluyor. Hakkariyi büyük şehirler gibi düşünmeyin büyük şehirlerde 250 tl özel ihtiyaçlarınız için yetersiz kalır ama hakkaride çokta sıkıntıya sokmaz. ayrıca 2 yıl göz kapatıp açıncaya kadar geçecek bir süreç önceden günleri takip edemiyorum diyordum şimdi haftaları takip edemiyorum ne zaman bir hafta geride kalmış anlamıyorum.
Kredi seçeneğini bence aklınızdan tamamen silin çünkü kredi çekerek borcunuza borç katmış oluyorsunuz çok borcu olan birinin beyni sağlıklı düşünemez sağlıklı düşünemeyen beyin insanı her zaman çıkmaza sokar.
Çok güzel dediniz Hocam. Çok borcu olan sağlıklı düşünemiyor dediğiniz gibi. O yüzden bu duruma geldim zaten.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:21:25 -->-> Daha önceki mesaj 01:08:53 --

ARTFM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, bu durumda kalmanıza çok üzüldüm. Bir genç olarak ben de babamdan kalan borçlarla boğuşuyorum. Sizi çok iyi anlıyorum. Sitenizi buradaki herkesten daha iyi tanırsınız ancak işe başladığınızda aynı şekilde ilgi gösterebilecek ve geliri sabit tutabilecek misiniz? Şayet buna güveniyorsanız satmamanızı tavsiye ederim. Borçlarınız bittikten sonra gelirinizin ciddi derecede artacağını unutmayın. Benim önereceğim bir diğer seçenek siteyi satmadan ek iş ile borç ödemek olur.

Kamu spotu: Çocuk yaşta sigaraya başlayan ve üç spor dalındaki lisansını sigaraya kaptıran biri olarak sigarayı bırakmanızı tavsiye ederim ancak bırakamıyorsanız tütün sarabilirsiniz. Zevkinize çok düşkünseniz paket tütünler (Golden Virginia, Drum, George Karelias) tavsiye ederim ancak İstanbul'dan orijinallerini getirtin. Tütüncülerden kolonya basılmış, harman çakma paketleri almayın ya da direkt açık tütün alın. 15 liralık tütünü bir hafta rahat kullanırsınız.
Siz dahil herkese teşekkür ederim yorumlar için.
Ben de tütün düşünüyorum. Zor oluyor ama biraz dişimi sıkacağım artık. Sitede de kazanç sabit Hocam. O yüzden satma fikri en son ihtimal beni için.