raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@iyi; Özelden göndereyim ancak siteyi konuda belirtmeyiniz olur mu sadece eksikleri söyleyebilirsiniz.
Hemen sıralıyayım;
1- Site açıldığında içerik değil koskocaman bi resim geldi. Yani nereye geldiğimi aşağılara indiğimde anladım.
2- Site tamamen anahtar kelime odaklı açılmış. Anasayfa butonuna bile başlık.
3- Sitede düzen diye birşey zaten yok. Sizin önemsemediğiniz siteyi ziyaretçi hiç önemsemez.
4- İçerik başlıkları zaten spam. örnek yazdığınız başlık "xxx Apart xxx Adası Mavi xxxda Kiralık Yazlık Evler" bunun doğrusu "XXX Apart XXX Adası XXX Koyu" olmalı. Senin başlık olarak yazdığın şeyi içerik içerisinde kelimeleri kullanarak geçirirsin.
5- Backlinklerine bakmadım bile %100 onlarda hatalıdır.
Kısacası 5 dakikalık incelemem de 5 tane ana hata buldum. Ama size göre siteniz sorunsuz en düzgünü. Öyle bir dünya yok hocam. Hakemlik yapıyorsanız takım tutmadan yapmalısınız.
Şunu da söyliyeyim; o verdiğin anahtar kelimelerdeki sitelerin hiçbiri düzgün değil. Hepsi acemeci yapılmış anahtar kelime kullanımının ve backlink alımının SEO olduğunu düşünen kişiler tarafından zorlanmış. 1. sıradaki bile %100 kalıcı değil ama onun backlinkleri gerçekten kaliteli.