https://www.r10.net/showthread.php?p=...post1072714934 bu konusundada bir ark o şekilde düşünmüş yeni mesajlarda görünce sanada yazmak istedim hocam
bende sizin gibi düşünmüştüm ama adam youtube sayfasında yazmış onlar dortlu degil fren lambasıymış youtube gidip acıklamayı okuyunca ayıkdım bende.Geçmiş olsun hocam bu arada
Çevre yolunda durmak yasak hocam ayrıca videoda fren ışığı yanıyor sadece video sahibi kornaya basınca sol sinyal yakıyor sadece minibüs hatalı iş yapmış durumda
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten videonun 5. saniyesinde minibüs kadraja fren lambaları yanık şekilde giriyor ve yaklaşık 30 saniye sonra sağa yanaşıp duruyor.Konu sahibi arkadaş minibüsün sağa yanaşıp durmak için hamle yaptığını geç fark ediyor.Minibüs şoförü sadece yanlış yerde duruyor bunun haricinde ben bir terslik göremedim.
Fark etmez. Dediğim gibi zaten minibüsün orda durması hatalı ve yasak. Fakat istanbul'da minibüslerin yaptığı en basit şey budur herhalde.
Olay şikayet etmekse istanbuldaki tüm minibüsçüleri etmek gerekir.Hemen hemen hepsi akşama kadar binlerce defa bu videodakinin aynısını yapıyor.
Bu yüzden minibüslerde bu duruma şaşırmamak ve yapacağını bilerek hareket etmek gerekiyor.
Şahsen bir minibüsün yanından geçerken ve arkasındayken dikkat ederim.Yolun ortasındada duruyor.Yeşil ışıktada duruyor.Ters şeritten gidip.Kaldırıma çıkıp karşı şerite geçenlerine kadar hepsine denk geliyorum