Newsli tanıtım alınca garantisi olmaz üste çıkmanın, öyle bir kural yok,o bir tespittir. Tabiki yararı vardır ama burada doğru olan sitenizin temiz özgün, kaliteli bir içerik olmasıyla birlikte sitenizin iç seo kısmının tam teşekkür yapılmış olması. 10 Gün içinde 7 makale ile google adsense oynaylattım pinli hesap oldu. 1 ay içinde sıfır site açıp 5-6 yıllık sitelerin anltında yer aldım benzer paylaşımlarla. İçerik çok kaliteli olacak bu birinci kural , ikinci kuralda doğru ve kalıcı backlink sağlayacaksınız. üçüncü kuralım ise sosyal tanıtımlar imlemeler v.s tabi bu çalışmaları abartmadan seçerek özenle yapmak gerekir. Herkesin kendi takdiği yöntemi var bana göre, herksin doğru bildiği bir sistem var. İşin sonu hep aynı kapıya çıkıyor. Küçük bir çoçuk gibi siteyi büyütmek beslemek bakmak emek vermek yetiyor.
Newsli paket satanlar şimdi gelir vay gardaşım sen ne demek istiyorsun newsin önemi yokmu yani diye ama öyle birşey söylemediğimi onlar yazmadan paylaşayım

Not: Başarılı olduğum sitelerde hep wordpress vardı bunada ayrıca bir parantez açılır.