raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Belorin; 3 Tane ayrı siteyi adwords reklamlarıyla destekleyerekte çalışmalar yaptım sonuç yine aynı fark eden birşey olmadı. Benim çalışma yaptığım kelimede aşırı derecede dalgalanma ve anormallik var bundan mı kaynaklı bilemiyorum. Farklı bir kelimede yeni site açtım 1 aylık olmadan ilk sayfaya gelebildi. Enteresan bir durum var.
Bknz: https://www.r10.net/sosyal-link-borsa...-new-post.html bunun gibi bir çok ticaret yapılan çalışmalar var. Bunlarda faso-fiso mu?
telefonlarımız vardı sanırım birbirimizde de şöyle söyliyim böyle çalışmalar sadece işin angarya kısmını üzerimizden alıyor. Mesela bende alıyorum bunlardan.
İşin esas kısmı InSEO yaptıktan sonra OffSeo'yu belirli bir kaliteye oturtmada. Ankara'da buluşursak bir ara detaylı da anlatırım da esas durum şu;
Anahtar kelimeye yönlenen Domain'in trust rank + PA + DA değerleri belli bir değerin üzerinde olması lazım. Ciddi bir artış yaşamak için. Strateji belirlerken rakip analizi yapmak çok kritik siteye gelen ziyaretçi ve hemen çıkma oranları bile fark ediyor.