Hocam sitenizi biraz inceledim ve eksik olduğunuz birkaç nokta var sanırsam. İlk olarak siteye girince içeriklere bakmıştım ve kelime sayılarını çok düşük buldum açıkçası. Ortalama 150 - 200 kelime civarı zannedersem. Bunu olabildiğince yükseltmenizi tavsiye ederim (500 - 800) kelime arası gibi). Ardından konu görsellerinizin tamamı özgün görünmüyor, kırpma olmuşsa bile Google'ın bunu fark edeceğini düşünüyorum. Ben kendi sitemdeki yazı görsellerinin hepsini kendim tasarladım (Grafik tasarımcı olmamın bir ek getirisi). Temaya gelince benim tema free bir temaydı. Yine de Google için bir sorun oluşturmadı, sizde de olacağını zannetmiyorum. Bu arada hakkımızda ve iletişim sayfaları mutlaka olmalı. Ben de Gizlilik Politikası sayfası yoktu, bilerek koymadım bir denemek için. Fakat sonuç olumlu. Gördüklerim bunlar hocam, arkadaşların eklemek istedikleri, benim gözümden kaçan varsa yazabilirler.
Dostum bütün makaleleri buradaki arkadaşlardan aldım özgün diye ama bilmiyorum. Tema lisanslı Rumrooms teması. Benim aklımda tek hakkında iletişim olmadığı için alamıyorum. Zahmet edip incelediğiniz için teşekkür ederim hocam bol kazançlar