chemochan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikle bu eklentiyi devre dışı bırakıp silin daha sonra benim tüm açtığım sitelerde kullandığım olmazsa olmazlarımdan dediğim eklentilerden biri "WP Fastest Cache" türkçe (by emrevona) bir eklenti ve diğer eklentileri arkasında bırakan lider bir eklenti diyebilirim. açtığım siteler genelde 3 saniyeyi geçmeden açılmakta nedeni ise wp fastest cache ve kullandığım diğer üç eklenti bu üç eklentiye gelecek olursam. WP-Optimize (by david-anderson,ruhani-rabin) bu eklentide olmazsa olmazlarımdan veritabanındaki tüm pislikleri gereksizleri siler ve tamamen veritabanıın düzenler olmazsa olmazlarımdandır.üçüncüye gelirsek Lazy Load(by mohammed jangda) or Unveil Lazy Load (by daisuke maruyama) bu eklentileri fotoğraf ve resimleri optimize site yüklenirken sitenin görünecek kısmındaki resim ve fotoğrafları yükler tamamanı yüklemez buda sitenin daha hızlı açılmasını sağlar. bu yazdığım iki eklentiyi sık kullanmasamda işe yaramaktadır. arşivimde site hızlandırma eklentileri klasörümde onbeşe yakın eklenti bulunmakta isterseniz bir ara size atabilirim. ve bu yazdığım eklentilerin premium olmasınada gerek yok alacaksanız wp-fastest cache orjinal presini alın çok faydasını görürsünüz. iyi gezinmeler.
yukaraki mesajda gmetrix sorgulamasının ekran görüntüsü paylaştım.hocam senin önerdiğin fastest cache kullanıyorum.Ama eski durumdan daha az gmetrix puanı var..Ne eksik ya da virüs filan mı var