mercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnızca yıların üyesi değilim.Ülkemizde var olan bir çok webmaster forumunun kuruluş aşamasında bulunmuş ve bir çoğunda yöneticilik yapmış bir insan olarak şunu söylüyorum ki bir insan foruma üye oldu diye onun ailesinin evinin adresini üstelik birde ailesinin evinin uydu görüntüsünü ayrıca tüm kişisel bilgilerini bulamazlar.Cia dan değil dandik bir oyun sitesinden bahsediyoruz.Ayrıca varsayalım böyle bir kod yazdılar hangi ülkenin uydusunda açık var da o açık dan giriş yapıyorlar.Hadi bunu da yapıyorlar diyelim nasıl oluyor da örnek olarak Amerika üzerinde ki bir uyduyu Türkiye'ye yönlendirdiklerinde bunu kimse fark etmiyor.
dostum özür dilerim. o anda telefondan hızlıca yazmışım ne yazdığımı bilmeden ama uydudan alıyor dediğim mesela ben bir tuik programı yazdım içinde vanda bulunan tyüm ailelerin tc leri kayıtlı bu adam katyıtlı bilgilerden felan tc ye ulaşıp ordan adres bilgileri ve google maps den çekme ihtimali yokmudur. çünki ben tc sorguladığımda tüm 7 ced bilgileri geliyor. ama dediğim gibi bu sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorum test etmedim ama bu konu biraz daha uzarsa sanırım girip test etmek için bi başvuru yapacağım sanırım öyle görünüyor