Dostum küfür yüzünden oyunu bırakmak o oyunu piskopatlaştırmaz. Yurt dışında da bu durum böyle
Freemium diye bir kavram var. Öncelikle bu kavramı araştır. Hiç bir oyun tamamen oyuncunun zevk alması için tasarlanmaz özellikle mmorpg tarzı oyunlar mutlaka senin harcama yapman üzerine kuruludur.
Freemium dünya üzerindeki en kıyak sistem. Oyuna girmek bedavadır. Oyunda kalmak bedavadır. Ama +18 Kılıcı istersen 100 TL verebilirsin

Küfür olayı tamamen bize ait bir durum

Yurt dışı serverlarında oynayabilirsin. Türkiye'deki en büyük oyuncu topluluklarının başında bulunuyorum. 10 yıldır online oyun sektöründeyim. Mavi balina dediğiniz bir oyun değil text base olarak adlandırılan psikolojik bir diyalogdan ibarettir. Bir konu hakkında yorum yaparken mutlaka yabancı kaynakları araştırın.
Lol oynadım çok küfür ediyorlar, wolf team oynadım çoluk cocuk dolu, sen zaten sadece 13 yaşında kitlesi olan oyunları oynarsan çocuk var yeaa diyerek geçiştirmen saçma olur.
Elite Dangerous oynadın mı? 1 tane çocuk bulamazsın en genç oyuncu 25 yaşındadır çünkü aklı basmaz çocukların bu oyuna. Eve Online oynadın mı mesala minumum yaş ortalama +35

İnternet kafe oyunları oynayıp oyunları kötülemeyin. Ayrıca Freemium'da kimse kimseye zorla ödeme yaptırmıyor. Knight Online'da premium almak zorunda değilsin, 3 ayda kasacağını 1 ayda kasarsın