yanlış bilgi derken acaba neresinde yanlış yazdım. aydınlatırsan ona göre düzeltelim maksat yanlış bilgilendirme vermeyelim. sonuçta bilgi verme amaçlı yazılmış bir yazı ben oyuna girdiğim zaman 10 yaşındaki çocukların neler yaptığını nasıl davrandığını gördüğüm için yazdım.
örneğin lol oynadım 4 yıl çocuklar yüzünden o kadar emek harcadığım oyunu bıraktım. wolfteam oynadım türkiye 1. liğim var turnavada çocuklar ve hileler yüzünden onuda bıraktım. cengizhan oynadım çocuklar yüzünden onuda bıraktım. karahan oynadım çocuklar yüzünden onuda bıraktım. knight online oynadım 7 yıl ilk çıktığından itibaren çocuklar yüzünden onuda bıraktım. s2 oynadım çocuklar yüzünden onuda bıraktım. air rivals oynadım çocuklar yüzünden onuda bıraktım. şimdi asıl mesele neden çocuklar yüzünden bıraktığım. çünki oyun içinde çocukların ettiği küfürler hakaretler sergiledikleri tavırlar hiç kimsenin yapabileceği türde davranışlar değil. ve bu oyun psikolojisi yüzünden çocukların gelecekleri hiç parlak görünmüyor. bilmiyorum hiç oyun oynadın mı. şuanda türkiyede oynayacağın tüm online oyunların geliri ve oyuncu kaynağı 13 yaş altı çocuklardır. ve ciddi derecede psikopat ve agresif bir gençlik yetişmesine sebep oluyor mavi balinayı yazdık ama arada anlattığım cümlerlerde bu konularada değindim tamamını okuduysan eğ.er
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:33:06 -->-> Daha önceki mesaj 08:31:02 --
webmaster forumda üyesin sence bir kaç kod ve güzel bir uygulama yazılımıyla olmayacak bir şey varmıdır.
Yalnızca yıların üyesi değilim.Ülkemizde var olan bir çok webmaster forumunun kuruluş aşamasında bulunmuş ve bir çoğunda yöneticilik yapmış bir insan olarak şunu söylüyorum ki bir insan foruma üye oldu diye onun ailesinin evinin adresini üstelik birde ailesinin evinin uydu görüntüsünü ayrıca tüm kişisel bilgilerini bulamazlar.Cia dan değil dandik bir oyun sitesinden bahsediyoruz.Ayrıca varsayalım böyle bir kod yazdılar hangi ülkenin uydusunda açık var da o açık dan giriş yapıyorlar.Hadi bunu da yapıyorlar diyelim nasıl oluyor da örnek olarak Amerika üzerinde ki bir uyduyu Türkiye'ye yönlendirdiklerinde bunu kimse fark etmiyor.