seohocasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

SEO Hocası sözcüsü olarak bu hesabı kullanıyorum, konuyla ilgili Kaan beye de birçok bilgiyi aktararak teyit aldım ve kendisinden de bazı bilgileri alarak paylaşıyorum.

Öncelikle her ne kadar seotures ismini tescil ederek aktif ticaret sitesi kuran Ayhan Karaman arkadaşımız, müşterilerimizin bize sıkça o ismin bize ait olup olmadığını sorması üzerine marka tescili yapmamızın ardından domaini bize satmıştır. Dolayısıyla geç de olsa bu nazik davranışından ötürü son derece teşekkür ederiz.

Ayrıca SEO pozisyonu bizim için artık hiç önemli değildir. Çünkü seohocasi.com da buna yönelik en ufak bir çalışma yapılmamaktadır. Ayrıca https://www.seohocasi.com/seo-ajanslari/ ve https://www.seohocasi.com/seo-uzmanlari/ sayfalarıyla kısmen adım attığımız tüm sektöre fayda sağlamaya yönelik projenin dönüştürülmesi, yeni tasarım ve yazılımla tam anlamıyla yürürlüğe giriyor olacaktır. Dolayısıyla seohocasi.com'u Türkiye pazarı için sektöre armağan edeceğiz. Bizler ise şu anda yazımı devam eden SEO toolu ile ve hizmetlerimiz ile tamamen yurtdışı piyasasına hizmet edecek şekilde gerekli adımları atmaya başladık.

Ayhan Karaman'ın elde ettiği bu başarıyı gerçekten taktir ve tebrik ediyoruz. Umarız tekrar kalıcı bir şekilde 1. sıraya gelirler. Tüm bu açıklamayı kendilerine yapılan alçakça saldırıdan dolayı yapma gereği duyduk. Zaman içerisinde çok fazla sayıda farklı türde saldırı girişimine maruz kaldığımız için kendisine faydalı olabileceğini düşündüğümüz için bu sayfayı da paylaşmak isteriz https://www.seohocasi.com/botnet-sal...sil-korunulur/

Ayrıca herkesi mutlaka bir çay, kahve ve yemek eşliğinde muhabbete ofisimize bekleriz. Özellikle çok yoğun olduğu için bu platforma giremediğinden egoist olarak gördüğünüz Kaan beyle tanışmanızı mutlaka isterim. Tüm R10 üyelerine selamlar.

Ofis ziyaretleri için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Hocam eyvallah iş yapıyorsunuz. Saygım da sonsuz. Kimsenin ticaretini baltalamak gibi bir niyeti yok r10 üyelerinin. Yalnız şunu atlıyorsunuz. Bazı şeyler piyasanın içinden kişilere itici geliyor.

Misal sektöre hediye edeceğiz diye SEO ajansları ve SEO uzmanları diye sayfalar açmışsınız. Eyvallah, lakin oraya eklediğiniz gibi bırakmışsınız. Misal o listede yer alan bazı kişiler şirket veya pozisyon değiştirdi. Sizin sektöre hediye edeceğinizi söylediğiniz sayfanın değeri bu mudur?