Arkadaşlar hepinize iyi günler,
Android kütüphaneleri üzerine açtığım bir sitem var. Bu sitemi Türkiye değil global olarak pazarlamak ve sıralamaya girmek istiyorum. Bunun için neler yapmam gerektiğini bilmiyorum. 1,5 ayda çok aşama kaydettim. Ancak sıralamada yer almadıktan sonra ilerlemek pekte memnun etmeyeceğini düşündüğümden ve bu konu hakkında da pek bilgili olmadığımdan bu konuyu açmaya karar verdim.Sitemin hız testleri aşağıdadır.
- Global olarak yükselmek için neler yapılmalı?
- İngilizce içeriğe sahip sitelerin yükselebilmesi için yapılması gereken şeyler nelerdir?
Sitem ;
www.androidvisual.com
PageSpeed ;
GTmetrix ;
Bunları az çok hallettiğimi düşünüyorum. Resim optimizasyonlarını, Kalıcı bağlantıları vs hallettim. Düzgün bir tema ve hızlı bir arayüz ile yoluma devam ediyorum. Ancak kendi site ismimi arattığımda bile sıralamada çok gerilerdeyim. Siteyi açalı yaklaşık 1,5 2 ay civarı oldu. 150' den fazla içerik var. Global olarak üst sıralara çıkmak istiyorum ancak çok fazla yere bakmama rağmen çokta yardımcı olan olmadı. Belkide bilen denk gelmemiştir diyerek yardım konusu açmaya karar verdim.
Benim gibi olan arkadaşlara da yön göstermek amacıyla sitedeki gerekli şeyleri yaptıktan sonra daha sonra yapılması gerekenleri(Türkiye' de ve Global olarak) aktarabilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Şuan çok bir bilgiye sahip değilim. Az yada çok herhangi birşey bilen arkadaşlardan ricam lütfen yorum yapıp bize yardımcı olmaları.
İyi günler, hayırlı kazançlar.