Mesaileri bitmiştir.Siz bana kısaca bu borcu ödeyip ödeyemeceğinizi yada ne kadarını ödeyebileceğinizi belirtiniz.Ödemem diyorsanız.Benim hiç aramama gerek yok.Çünkü şirket sahibi ile aynı sosyal ortamlar da denk gelme ihtimalimiz yüksek ve kendisine mahçup olmak istemem.Öderim diyorsanız.Ödemeyi planladığınız miktarı söylersiniz.Ben gereken bir iki konuşmayı R10.net sitesine ikimizde üye olduğumuz için yapar çözmeye çalışırım.
İyi akşamlar
Hocam durum şundan ibaret, sistem ödeme alamadığı işin hesabımı 25 haziran gecesi bloklamış.(kullanıma kapatmış). Ben ücretsiz kısma 11 haziran'da üye olmuşum. Yani 14 gün sonra ödeme alamadığından üyeliğim dondurulmuş. Ancak dondurulmasına rağmen, temmuz ve ağustos ayı için benden ücret talep etmeleri enterasan. Ek olarak, ne bir hizmetin faturasını göndermiş, ne de kullanamayacağım hizmeti niye sattığını açıklamış. 3 gündür üyeliğimi de iptal etmiyorlar. Bir fatura daha gelmesi muhtemel. Yoksa 20 euro için gidipte olay yapacak değilim. Öder, tüketici hakem heyetine kullanmadığım hizmet için ödettirilen bedel ile başvuru yaparım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi