Benim mailim
Merhaba Savaş bey. Ben Mercan bey'in personeliyim. İngilizce bilmediğim için kendisine okuttum gelen postayı. Kendisi Ayşe hanımla görüşmüş ve sizin ilgilenmeniz için yönlendirmiş..
Bugün sabah evime bir posta geldi. Ek'te belirttiğim gibi. 2 Eylül gibi bir tarih verilmiş ancak zaten posta bana bugün geldi. Bugün oturup üyeliğimle ilgili gelen maillerime baktım, ve üyeliğim 11 Haziran'da başlamış, trial olarak. 25 Haziran'da son bulmuş ve üyeliğim paypal üstünden ücret çekilemediği için 26 Haziran'da engellenmiş ve o gün itibariyle hesabım hiç aktif olmamış. Ancak aktif olmadığı hale hesabıma borç yansıtılmış olup, tarafıma iletilmiştir. Hem size mail görüntü mü, hemde gelen postayı gönderiyorum. Umarım bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Çünkü kullanmadığım hizmetin ücreti bir yana de-aktif bir hesabın(ödeme yapılmadığı sürece kullanıma kapalı) ödemesi istenmektedir. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden,
İyi günler.
Gelen cevap
Öncelikle bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.
Mailinizde belirtmiş olduğunuz gibi, üyeliğiniz 11 Haziran 2017 tarihinde başlatılmıştır. Üyeliğinizi başlatırken kabul etmiş olduğunuz kurallar uyarınca ilk 2 haftalık ücretsiz kullanımı ve sonrasında ise iptal ettirmediğiniz süre içerisinde 1 aylık ücretli kullanımı kabul etmiş bulunuyorsunuz. Söz konusu kabul etmiş olduğunuz kuralları https://en.usenet.nl/gtc/#art1 adresinde bulabilirsiniz.
Bu sebepten dolayı EUR 20,19 tutarındaki ödemenizi yapmanız ve eğer bundan sonra kullanmak istemiyorsanız üyeliğinizi iptal ettirmeniz gerekmektedir. Ödemenizi direkt olarak Usenet sistemleri üzerinden ödeyebileceğiniz gibi, aşağıda belirtmiş olduğum şirketimiz hesaplarına günlük kur üzerinden TL olarak da yapabilirsiniz.
Banka Adı : DENİZBANK (Şube: Rumeli)
Hesap Sahibi : ARS ALACAK VE RİSK YÖNETİMİ DANIŞMANLIK LTD ŞTİ
TL Hesap No : 4250-11590381-351
TL IBAN : TR51 0013 4000 0115 9038 1000 01
Ödemenizin ardından bizi bilgilendirmenizi rica ederiz. Ödemenizin ardından söz konusu dosyanızın, mahkeme öncesi anlaşma sürecinde sulh içerisinde sonlandırıldığına dair ibraname tarafınıza iletilecektir.
Saygılarımla,
Israrla anlatmama rağmen kurum anlamamak için elinden geleni yapıyor. Kart bilgileri olmadıpı için üyeliğim dondurulmuş, ancak dondurulmuş üyeliğe borç çıkarılıyor. Yani ben ödeme yapmadığım halde siteye girsem, siteyi kullanamıyorum ancak borçlandırılıyorum. Tüketici hakem heyetine ekran görüntüleri ile gideceğim. Var mı başka tavsiyesi olan?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi