hocam benim düşüncem olarak
i5 işlemci
4 GB ram
1 Tb HDD
2 Gb ekran kartı
23inç monitör
sizce bunlar yetmez mi gta 5 için
Benim evdeki bilgisayarı söyleyim size
4 gb gtx1050ti msi ekran kartı
i5 4. nesil 3.2 işlemci (Modeli tam hatırlamıyorum)
h87 + ana kart
120 GB SSD + 1 TB Harddisk
8 GB RAM
Genel özellikler böyle ultra ayarda açamasamda çoğu ekran özellikleri yüksek oynanabiliyor.
2 GB GTX640 ekran kartı vardı bu yaz yandı dayanamadı.
SSD almanız şart bilgisayarın performansını büyük bir derecede etkiliyor. Benim yazdığım özelliklerin altına düşmemeniz lazım.
Ekran gayet mantıklı bir seçim olacaktır.
Birde unutmadan söyleyeyim sağlam bir internet alt yapısı gerekli. Bizim orada 2 tane internet kafe var 1inin hızı berbat fiyat uygun diğeri fiyatı yüksek hızı on numara.
Son birşey daha kafede yasaklı siteler kesinlikle engellenmeli. Akınsoft (daha iyisi varmı bilmiyorum) kesin kullanılmalı zaten kafeler için üretilmiş bir program. istediğin kadar saat açıp kapatabilirsin veya parayı girerek o kadar saat açık kalmasını sağlarsın.
Bu kadar mükemmel yapsanız bile düzgün bir yer seçemezseniz hepsi boşa gidecektir.
Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmanız gerekir. Gerekiyorsa yerel olarak reklam basın faydasını görürsünüz.
bizim burada birbirine yakın 2 tane internet kafe var biri online oyun üzerine kurulmuş diğeri ise normal bir internet kafe, oyun üzerine kurulu olan sürekli full çekiyor diğeri ise genelde boş
Oyun için olması çok önemli hocam. İstanbulda birkaç kafe var hep oraya gitmek istiyorum Goblin ve Blue internet kafe.