İlk sahibinden denebilir, ben işyerimden aldım, işyerimde 2011 Kasım ayında sıfır olarak almıştık, o zamandan beri bildiğim araçtır. Şu an 117.000 olmak üzere. Yük için kullanılmadı, çok temizdir, yorgun değildir. Sağ ön kapıda 1 karış boyası var, işyerinden başka arkadaştayken oldu detayını çok bilmiyorum ama yüzeysel boya. Değişen falan olmamasına rağmen 1.300 lira trameri çıkıyor o boyadan.
Değişeni ya da başka boyalı yeri yok. Ben bilmiyorsam diye aracı bir tanıdığıma da gösterdim, komple kontrol etti. Boyasız şekilde çektirme ile düzeltilebilecek 2 yeri var, fotoğraflarda gösterdim. Çalışmayan aksamı yok.
Bunu ilk aldığımızda uzun yolda yorar falan dediler, herhalde altımızda passat gördükleri için öyle demişlerdi. Ben bununla Trabzon, Of, Hayrat'a kadar git gel yaptım, kesinlikle çok rahat araçtır. Comboların zaten şoför mahalli, ön cam, görüş açısı çok rahattır.
Alüminyum basamaklar, elektrikli aynalar, karartılmış camlar vesair, aracın donanım ve ek özelliklerini sahibinden ilan detaylarına yazdım.
R10'dan aracı görmeye gelenlere ekstra indirimim olur. SAHİBİNDEN İLANI VE DİĞER FOTOĞRAFLAR https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0482931/detay/