Nisan 14'te Türkiyeye geldim.
Karşı firma vesaire hiç dert etmeyin, ne tavizler vereceğinizi planlamayın zira onlar almaya gelecek zaten.
Sömürüldüğünüz kadar yer ve hak veriliyor, avrupa sosyal devletleri ile avrupa dışındakileri insan görmemenin birleşimi olan bir yapı bu.
İstanbulda yaşıyorsanız önce İstanbuldan çıkın ve bu kararı tekrar sorgulayın. Tüm kıtalardan insanlarla tanışmış ve kaynaşmış biri olarak Türkiyenin başına pelesenk bu durum tüm dünyaya da öyle, sadece dozajı farklı. Durum birazda Türk insanının bir kısmının buna yatkınlığından kaynaklanıyor, insan yoğunluğundan uzaklaşın.
Uzun bir yazı yazmıştım ama sildim, sadece Almanya ve Hollanda yazmanızı görünce çok üzüldüm, en büyük 2 Türk ırkçısı devlettir, şaşırtıcı olacaktır Hollanda Almanyadan öte en Türk ırkçısı avrupa devletidir, 40 senelik bir tarihi var.
Hiç beklediğiniz gibi olmayacak, hele bahsettiğiniz 2 ülkede canınıza okurlar. Göçmen bürolarını 3 senede suriye öncesi ve sonrası olarak görmüş biriyim, şahsi hakaret ediyorlar.
İstanbulu Türkiye sanmayın, bu ülkede hala bir çok olanak mevcut, onları değerlendirin. Düşük nüfüsa odaklanın, düşükte bile sapık suratlı bir sürü insan var, İstanbulu şimdi düşünemiyorum.
PHP developer iseniz standartları iyi çalışın, sürdürebilir kod yazdığınız sürece herkes bayıla bayıla ucuza ülkeye bile davet ediyor.
O kadar uzun bir konu ki. İyi araştırın.