Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO kelimesinde hit olmadığını zaten biliyorduk yinede bir netleştirelim dedik Kalite reklam gibi birşey orada olmak
Prestij. Ama Türkiye de değil. Bugünü unutmayacağım.

cihanbilgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayhan hocam içeriklerinize yorum yazıyorum ancak gönder dediğimde sunucu bulunamadı hatası alıyorum sıkıntı var sanırım.
Şu an sorun kalmadı hocam. Tekrar dener misiniz?

Eagless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pek yardımım dokunmaz pek anlamam ama izin verirseniz, sosyal medya hesaplarımdan konularınızı sıralı biçimde günlere yayarak yayınlayayım.
Hocam düşünmeniz bile yeter Nasıl isterseniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:37:53 -->-> Daha önceki mesaj 21:31:19 --

WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hem ayhankaraman.com hem de damlakaraman.com.tr sitelere zaman zaman bakıyordum, faydalı makaleler var, bulmuşken teşekkür edeyim size hocam. diğer yandan seo kelimesinde tekrar ilk sırayı istemiyorum vb. gibi cümleler kurmuşsun hocam, madem saldırıyorlar inadına oraya yerleşmelisin bence. belki çok hiti de yoktur tamam o kelimenin ama firmanı tanıtmak için bence önemli bir vizyon. diğer firmalar nasıl pazarlıyor kendini, 'bak biz size hizmet sunacağımız alanda lideriz ya da önemli sitelerdeniz, bu başarıyı size de kendi sektörünüzde yaşatmak için çalışacağız' vb. cümlesini kurabilmek bence önemli. ama düzenli içeriğe devam ettikçe zaten müşteri kitleside oluşur o da işin ayrı kısmı. bu konunun saldırı, zararlı linkler vs. kısmını da kim yaptıysa ayıp etmiş, rakiplerse zaten yatacak yerleri yoktur ama benim kanaatime göre hemen ilk sayfadaki diğer firmaların günahını almayalım arkadaşlar. belki uzun süredir bu kelimeye çalışan ama gelemeyen biri kızgınlıkla yapmıştır. sonrasında anladığım kadarıyla buradaki dostluk ortamını görünce kaldırdı linkleri, diğer ihtimalde herkes bu adama destek oluyor şimdi afişe ederler diye de korkmuşta olabilir. o kişi ya da kişilerinde burada olduğunu düşünüyorum..
Düşünceleriniz için teşekkür ederim hocam. Bu kelime de 2. kez bu sıkıntıyı yaşadığım için istemiyorum. Daha farklı stratejilerim var Mesela bu kelimeden 80 trafik çekeceğime bu sektöre ait 100 kelime keşfeder o kelimelerden 180 trafik çekerim. Sadece bu kelime problemli. Bu kelime birilerini rahatsız ediyor. SEO denildiğinde akla gelmek ister miyim? Evet ama bu SEO kelimesin de ilk sıra da olmakla olmayacak. Başka yolları bulunur elbet.