Elves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Firmamız hakkında yapacağımız değişiklik veya satış konusunda bilgi vermeyeceğiz. Bunun dışında ettiğiniz küfürlerin buradan ve tickettan sslerini bizde aldık aynı şekil yasal yollardan bizde işlemleri başlatacağız.

Biz sizi değil sizin bizi takip etmeniz gerekiyor mesai saatleri içerisinde arayıp bilgilendirmeye kalkarsak mesai saatleri sadece telefon başında biter. Dediğim gibi burada tek olan sorun mail gitmemiş olmasıdır bunun dışında ödeme hatırlatmasında bizlere ödeme yaptığınızı yazsaydınız biz ödemeyi kontrol edip sizlere geri iade verip sürede tanırdık yedeklerinizi almanız için.

Ayrıyetten sorunu olmadığı halde müşterilerimizi yeri gelip arayıp sorunu yardımcı olabileceğimiz birşey varmı diye sorduğumuzda olmuştur bunlar arasında sizde varsınızdır illaki.

Bundan sonra açıklama yapılmayacaktır.

İyi Çalışmalar...
İstediğin ss leri alabilirsin benim canım 1 yanarsa senin 10 yanacak. Vergi kaçırmaktan devlet huzurunda tıpış tıpış cevap vereceksin. 1.5 yıldır aldığın ödemelere ait faturaları şimdiden toparla sana bunu tavsiye ediyorum.

Bukalemun gibisin düne kadar muhabbetimiz nasıldı şimdi nasıl buda senin ne kadar kalitesiz bir adam olduğunun göstergesidir. Hal hatır sormaya arayan adamdın şimdi işin bitince karı gibi rengin değişti. Dediğim gibi bu senin ne kadar kalitesiz bir kişilik olduğunun apacık ıspatıdır. Ben seni neden takip edeyim ? Senin sitendeki duyuruları neden takip edeyim arkadaşım ? bana daha 10-20 güne kadar kapatmaya dair en ufak bir şey demiyorsun üstüne +5 tl fark koyduk diyorsun sonra sunucunu sildik diyorsun. Sms atıyorum dönüş yapmıyorsun. Sana hiç bir mesajımda küfür etmedim. Şerefsiz dedim oda senin kişiliğinin karşılığı zaten alınmana gerek yok şerefsizlik maalesefki sizin gibilerde huy. Bana gelen herhangi bir mail herhangi bir bilgilendirme yok iken benim hesabımı habersiz ve yedek alınmadan sildiğin için ve verdiğin hiç bir hizmetin faturasını kesmediğin, devletten fatura kaçırdığın için elimden ne geliyorsa yapacağımdan emin ol. Tüm enpara dekontlarını topluyorum şuan ödeme bildirimlerini toparlıyorum bak sana şunu sölüyorum ben 1 yandım sen 10 yanacaksın maliye tepene çöktüğünde ağlama sakın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:58:00 -->-> Daha önceki mesaj 18:19:03 --

234731 kayıt numaralı ihbarınıza ilişkin belge gönderim talebiniz başarı ile kaydedilmiştir.

Şikayet vergi dairesine tüm detayları ile yapılıp hazırlanan tüm belgeler gönderildi şimdi bundan sonrası devletin işi umarım aldığın paraların faturasını kesmişşindir yoksa işin zor bundan sonra ki süreç ise yarın avukatla görüşüp daha detaylı bir işlem başlattıracağım kimseyle bu kadar uğraşcağım aklıma gelmezdi ama seninle uğraşacağım veli.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:09:25 -->-> Daha önceki mesaj 18:58:00 --

T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz
başvurunuz 1701352065 sayısı ile alınmıştır.
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri BİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.

tüm detaylar veli adına yapılan ödemeler burada yazdığı 100 lerce ödeme alıyoruz ifadeleri kendi sitesinde oluşturduğu ödeme onayı mailleri hepsini üşenmedim 1 saattır dosya yaptım ve bimere de şikayet ettim maliye den sonra