Merhaba,

Mahmut bey hizmetiniz ile ilgili şu bankaya şu gün ödeme yapacağım gibi bir ticket gelmedi. Bundan dolayı çalışanlara günü gelen herkesin 3-5 gün sonra hizmetlerini kapatın 1 gün sonra ulaşmazlarsa silebileceklerini söyledim. Çalışanlarımız daha esnek davranıp günü gelenlerin 10 -20 gün sonra iptal edip sildikleri hatta süre isteyenlere fazladan süre verdiklerimizde oldu.

Çalışanlarda gerekli ayarlamayı yaptılar iptal edildiği ile ilgili mailde yolladılar ancak günde 15-20 tane kişinin hizmetini kapatırken burada mail yollama işleminde arada kaynayanlarda olabilir veya ip addresslerimizde olan kısıtlama yüzünden mail gönderimide olmamış olabilir.

Burada bizim o kadar kişiye ulaşmamız imkansız ancak hizmeti kapanan birisi bizlere ulaştığında bizim onun hizmetini aktif etmemiz daha basit binlerce müşteriyi arayıp bilgilendirme yapıp sektörden ayrılacağız ve uzatma için ödeme yapmamanızı söylememiz bile bizim 1 haftamızı alır.

Malasefki burada bizim hatamız bulunmuyor hem sitemiz üzerinde duyurularda bu açıklama yapıldı hemde herkese mail gönderildi. Sistem üzerinde çoğu kişiye mail gittiği gözüküyor halen gitmeyen varsa bugün tekrardan hatırlatma yapacağız.

D.NOT : 20 ağustos itibariyle ben destek üzerinden geri iadelere yanıt dışında herhangi bir kapatma işlemiyle ilgilenemedim çünkü firmanın kapanması için gerekli işlemleri başlatmak zorundaydık bundan dolayı halen bugünlerde yoğunuz ve yoğunluğumuz kapanana kadar devam edicek gözüküyor.

İyi Çalışmalar...