TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temennim senin 1. sırada kalmandan yana.SeoHocası bir dalavere alavere antiseo vs bi halt yapmazsa orda epey süre kalırsın...
Yarın akaşam doğru facebooktan açıklama yapar, şunlar şunalr oldu diye.Onu da 5megapixel telefon kamerası ile yapar.sesi de corcor böcegi gibi çıkar...Geçenlerde açıklama yapmıştı.Burnuyla mırıldanmıştı
Sen kal orda.İçimizden biri.bizden biri
Benimle alakalı görüşleriniz için çok çok teşekkür ederim. Kaan'ın girişimi için çok yorum yapmayacağım. Bu sektöre doğrusuyla yanlışıyla ciddi katkılar yapmış birisi olduğunu düşünüyorum. Ceza süreciyle alakalı açıklamasını izlemedim, yorum yapamayacağım.

Tekrar teşekkürler.

Fırsatını yakalamışken;

Reklam olacak ama benim markam sitedestek.com Ben sadece SEO hizmeti vermeye sıcak bakan birisi değilim. Sadece SEO hizmetiyle markaların ya da bireysel kişilerin başarılı olacağına inanmıyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:36:55 -->-> Daha önceki mesaj 23:35:12 --

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain kötü değil, kullanıcı açısından düşünüyorum. Sıralamadaki tıklanma oranın düşük olacağından alta atacaktır seni yine. %30-40 arası olacaktır tıklanma oranın. 2. sıradakinin de %40 olacaktır seni geçecektir. Tabi bu tahmin, tebrik ederim yine de uğraşmışsın belli.
Çok teşekkürler. Kullanıcı odaklı olmanın, insanlara fayda sağlamanın meyvesini alıyorum diyelim. Ben öyle düşünüyorum. Görüşleriniz için teşekkür ederim. Saygılar.

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kıymetli kardeşim kendini bana anlatmana gerek yok ben senin ne kadar değerli bir insan olduğunu neler sarf ettiğini bilenlerdenim kastım diğer tarafa
Kral

Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ayhankaraman; Umarım kalıcı olursun orada oraya çıkmakta marifet düşmenin önemi yok tüm kurumsalar gördü afallamıştır.
Çok çok teşekkürler.