Serfiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam soluksuz okudum ve birkaç şey sormak istiyorum, izninizle:

*3 Ay dışarı çıkmadan çalıştım diyorsunuz gözlerinizde bozukluk felan olmadı mı, bende 2 aydır nadir dışarı çıkıyor pc başında kalıyorum gözlerim acaip ağrıyor ve sanırım 1-2 aydır gözlerimde pixel düşüklüğü var Göz için bir tedbir aldınız mı?
**Dükkan ve Araba parasını Adsense den mi kazandınız?Yani geliriniz adsense midir(özel değilse)
***Açtığınız dükkan nedir?
***Valla herhangi bir bozukluk yok gözlerimde, ben biraz uzaktan bakardım ve ışığı kısardım size de tavsiye ederim. Gözlerinizin ağrıması / yanması ışıktan dolayı. PC monitörünü kaplayan dinlendirici tarzı cam bişeyim vardır ışığı keserdi. Tam adını bilmiyorum.

***Hayır hocam adsense sigara parası ve bir kaç giderimi karşılardı asıl para yurtdışı reklam verenlerden gelirdi.

***Açtığım dükkan parti malzemeleri ve doğum günü süsleri üzerine

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:31:59 -->-> Daha önceki mesaj 18:26:22 --

Mypen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel olarak firmalarda böyle bir sorun var. İyi olduğunu düşündüğün bir işe de girsen, standart işlere de girsen birileri seni sömürmeye çalışıyor. Sonra asgari ücrete ses çıkarmaman gerektiğini, hatta buna mecbur olduğunu düşünüyorlar.

Kendini eve kapatman ve kendini geliştirmen iyi olmuş dışarıdan bakınca çoğu insan kendini biraz kapatınca hemen aklını yitirdiğini falan zannetmeye başlıyor. Üstüne geliyorlar. Fırsat tanımıyorlar kısacası.

Neyse hayırlısı olsun işlerin böyle yürümesine sevindim. Ben çoğu zaman kendimi bildim bileli her şeye geç kaldığımı düşünürüm. Hep geriden geldiğimi yetişemeyeceğimi halbuki biraz insanın kendini geliştirmeye adam akıllı zaman ayırması gerekiyor ki bir yere varsın.

İşte ben o mecburiyeti çekmedim hocam kendi yolumu çizdim bir nevi. Gelecekte ne olacağı belliydi ne uzayacaktım ne kısalacaktım.

Hocam benim saç sakal birbirine karışmıştı iyice tanınmaz haldeydim düşmüş gibi yani Dış dünyadan tamamen ayrıydım öyle bir dönemdi.

Hocam yanlış düşünce bence. ben 26 yaşında başladım bu işlere 5 sene önce yani. Geç kaldım dediğim tek nokta keşke oyun oynadığım yılları bu işlere ayırsaydım tek pişmanlığım budur.