delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu o sıpalar olunca akan sular durur

geçen paylaşmıştım resimlerini benim ikizlerin. erkek çocuk da evladın da kız bi başka be hatta konu başlığı buna benzer birşeydi.

Allah günahlarını affetsin.
Allah onu anasız babasız bırakmasın
Allah ona rahmet etsin.

Dost acı söyler ama şunları da unutma (haddim değil ama iki evlilik yaptım baya tecrübe diyelim);
Çocuk olduktan sonra eşinle aranda baya mesafe olacak aman ha yapma, yardım ediyorsundur daha çok yardım et. Bir bayanın aklı erkeğin aklından çok daha fazla çalışır bu kesin, o yüzden onu anlamak yerine hep çocuk konusunda yardımcı ol gerisi gelir. Ana olmak başka şey, gözü seni görmeyecek hep çocuk hep çocuk.

Trt'de bir program izlemiştim; 'Çocuk olduktan sonra babayı yalnızlaştırmayın' diye. Videoyu bulamadım çok kaliteliydi. Herkesin odak noktası bebek olacak kendini yalnız hissedeceksin ama takma bunlar olağan şeyler yapacak birşey yok

Miniğin gözlerinden şimdiden öpüyorum. Biz 40'ı çıkmadan köye gittik 46 günlükken uçağa bindik ama gene de 40'ı çıkmadan amcası olarak hediyemi göndereceğim hatırlatın bana
Değerli tavsiyeleriniz için yürekten teşekkür ederim.Az önce kendi arkadaş grubunda bu konunuzun tamamıyla maksadı dışına çıkmasının şahsıma verdiği üzüntüyü dile getirdim.Şahsınızdan ayrıca bir de forumun huzurunda konu amacından saptığı için özür dilerim.

Ben teknolojinin artık bazı duyguları yok ettiğine inanıyorum. İnternet ve özellikle yanlış sosyal ağ kullanımı hatta biz webmasterlar için R10 sitesinin bile yanlış kullanımı ailemizi ikili ilişkilerimizi etkiliyor.

İki küçük prensesin yakışıklı prensi olarak ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin ediyor ve bu mutluluğun bir ömür sürmesini dilerim.Şimdi hatırladım şu ç ocuk p ornocusu it daha askerliğini bile yapmamış sağ da solda internet kafelerde gezen bir müptezel çıktı.Bu ve bunun gibi müptezellerin olduğu bir dünya da inanıyorum ki sizin gibi ve bu konu da hatta forumda olan değerli üstadlar olduğu sürece iyilik kazanacaktır.

Saygılar sevgiler iyi forumlar