Merhabalar,

Oldukça eski bir tarihte yapılmış bir html web sitesini Joomla'ya aktarıyorum. Eski site html olduğu için bol bol tablo kullanılmış, tablolarda da renkli satırlar ve sütünlar var, sonra yazı başlıklarında resim kullanılmış ama o başlık text halinde yok, vs.

Birkaç günde 30 sayfa kadarını yaptım, ama daha 40 sayfa var. Bu ıncık bıncık işle ilgilenecek çok vaktim yok maalesef, ama yeni sitenin sahibi de çok samimi bir arkadaşım olduğu için yarım yamalak iş de yapmak istemiyorum. O yüzden bu işi yapacak ve temel html bilgisi olan bir arkadaş arıyorum. Eski sitenin adresini ve kaldığım sayfayı söyleyeceğim, o arkadaş kalan sayfalara devam edecek. Sayfa düz bir yazı ise olduğu gibi text olarak kopyalayacak, resimleri boş verecek, sonra da sayfada olduğu gibi paragrafları falan ayarlayacak, çünkü copy paste yaparken resimlerin olduğu yerde kaymalar, fazla paragraf boşlukları falan oluyor, onları temizleyecek. Bazı sayfalarda tablolar var, tabloları aynı şekilde yine aynı tablo olarak yapacak (temel html bilgisi), ama tabii ki tablonun hücrelerindeki yazılar yine saf text olacak. Bazı sayfalarda yazıların başlıklarını resim olarak koymuşlar, o resimlerdeki yazıları da text olarak yazacak, vs.

Eski sitenin sahibinin bu iş için izni vardır, yani kaçak bir iş yapmıyoruz. Biz Joomla'da yeni siteyi bitirdiğimiz zaman büyük ihtimalle eski siteyi de bu yeni Joomla'ya geçirecek.

Pm yollarsanız size sitenin adresini gönderirim, siz bir fiyat verirsiniz, sonra benim bilgisayarıma teamviewer ile bağlanırsınız, size birkaç sayfanın nasıl yapılacağını gösteririm, anlaşırsak paranızı gönderirim, birkaç gün içinde işi yapıp teslim edersiniz, herkes mutlu olur