Selamlar
Yazılımcı arkadaşımız projeyi belli bir noktaya getirdi ancak ben konuya o kadar hakim olmadığım için detayları veremiyorum size. Bu konudaki cevabımı kendisine danışıp tekrar iletebilirim.
Tasarım dosyalarımız yönetim ve bayi paneli için tamam. Site içinde büyük ölçüde tamam sadece birkaç sayfa tasarımının (örneğin ürünlerin listelendiği ekran) ihtiyaç dahilinde eklenmesi gerekeceğini düşünmekteyiz.
Ödeme konusunda iş öncesinde net bir miktara anlaşıp iş başlangıcında %30, bitiminde %70 ödeme yapmak istemekteyiz.
Konuya hakim olunması, referanslar olması ve karşılıklı iletişim kurarak anlaşabilmemiz yeterli bizim için. Konumunuz mühim değil.
İlgileniyorsanız sorularınızı ve benzer referanslarınızı
tamerardatuncer@gmail.com adresine atarsanız arkadaşımızın cevaplamasını sağlayabilrim benim cevaplayamadığım noktalar için.
Tekrar Selamlar,
Bahsettiğim gibi laravel ve symfony e zaten hakimim, API dediğiniz olay her sağlayıcıda değişir, api sağlayıcılarının genelde dökümanları olur o doğrultuda gerekli yapıyı sağlarım.
Referans vermeyi etik bulmuyorum ancak iş ve eğitim geçmişimi özetleyen bir özel ileti gönderebilirim.
Fix rakamlarda genelde iş veren suistimali çok fazla oluyor. Sürekli revize ve ekstralar çıkmayacaksa; yanı sıra varsa eksiksiz brief ve projenin şuanki durumunu inceleyebileceğim bir yapı (Eski yazılımcı arkadaşın ne aşamada olduğunu görmem gerek). İşinizi kısa sürede en önemlisi kusursuz şekilde teslim edebilirim.